donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Nieuws » Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Voor een mooi boeket bloemen voor Moederdag hoefde je zaterdag 11 mei niet zo ver te lopen: de Voorjaarsmarkt op het kerkplein, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk had volop keuze en dat allemaal voor een leuk prijsje.

Ook was het mogelijk neer te strijken op een van de gezellige zitjes om te genieten van een kopje koffie of thee. Het werd weer een gezellige dag en alle vrijwilligers kijken daar met trots op terug.
Er was weer van alles te koop zoals zelf gekweekte plantjes die uw tuin deze zomer zullen opfleuren, gebak, quilts en uiteraard was er veel belangstelling voor het kopen van lootjes. Een kraam vol met prijzen zoals ieder jaar, zodat elk lootje bijna altijd raak was. Je moest daar wel eerst je portemonnee voor trekken! Het was allemaal voor het goede doel – het onderhoud van de dorpskerk – en dan zijn mensen daartoe bereid. Uiteraard werd de dag muzikaal omlijst en konden bezoekers de kerk van binnen bewonderen.
Zo’n dag hangt helemaal af van het weer en dat was goed. Op een regenachtige dag kun je zo’n Voorjaarsmarkt wel vergeten en daarom was de Stichting Vrienden van de Dorpskerk bijzonder verguld met het zonnetje dat de hele dag bleef schijnen.

Check Also

Open Tuinen dagen, een lust voor het oog

Lansingerland - Ondanks af en toe een licht regenbuitje, zijn de Open Tuinen dagen op zaterdag 15 en zondag 16 juni succesvol verlopen. Degenen die per fiets of auto langs een aantal tuinen gingen, bleken echte liefhebbers van tuinieren te zijn. Ze lieten zich rondleiden bij particulieren die daarvoor gastvrij en met plezier toegang gaven tot hun tuin.

Geef een reactie