zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Nieuws » Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Vrolijke Voorjaarsmarkt Dorpskerk

Berkel en Rodenrijs – Voor een mooi boeket bloemen voor Moederdag hoefde je zaterdag 11 mei niet zo ver te lopen: de Voorjaarsmarkt op het kerkplein, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Dorpskerk had volop keuze en dat allemaal voor een leuk prijsje.

Ook was het mogelijk neer te strijken op een van de gezellige zitjes om te genieten van een kopje koffie of thee. Het werd weer een gezellige dag en alle vrijwilligers kijken daar met trots op terug.
Er was weer van alles te koop zoals zelf gekweekte plantjes die uw tuin deze zomer zullen opfleuren, gebak, quilts en uiteraard was er veel belangstelling voor het kopen van lootjes. Een kraam vol met prijzen zoals ieder jaar, zodat elk lootje bijna altijd raak was. Je moest daar wel eerst je portemonnee voor trekken! Het was allemaal voor het goede doel – het onderhoud van de dorpskerk – en dan zijn mensen daartoe bereid. Uiteraard werd de dag muzikaal omlijst en konden bezoekers de kerk van binnen bewonderen.
Zo’n dag hangt helemaal af van het weer en dat was goed. Op een regenachtige dag kun je zo’n Voorjaarsmarkt wel vergeten en daarom was de Stichting Vrienden van de Dorpskerk bijzonder verguld met het zonnetje dat de hele dag bleef schijnen.

Check Also

Weg van momenten op Open Monumentendag

Lansingerland - Zaterdag 14 september is het Open Monumentendag. Het thema van dit jaar is 'Plekken van Plezier'. Dit jaar zullen, naast de historische punten, ook culturele instanties hun deuren openen voor het publiek. Cultureel en Historisch Lansingerland bundelen hun krachten en organiseren een groot evenement genaamd 'Weg van momenten'. Dit evenement is een samenwerking tussen Bibliotheek Oostland, Jay's Place en de Historische Verenigingen in Lansingerland.

Geef een reactie