zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Nieuws » Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark
Burgemeester Pieter van de Stadt.

Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft besloten tijdelijk cameratoezicht toe te passen in het Annie M.G. Schmidtpark. Twee incidenten in het park in korte tijd zijn voor de burgemeester aanleiding voor extra toezicht.

“Wij staan voor een Lansingerland waarin iedereen zich veilig voelt . Wij willen een leefbare omgeving voor onze inwoners. Door het tijdelijk plaatsen van camera’s houden wij zicht op plekken waar dat nodig is en kunnen wij snel optreden”, aldus de burgemeester.

De camera wordt geplaatst op de verharding waar de metalen paraplu stond. De camera staat 24/7 aan. Bij aangifte van een incident draagt de gemeente de beelden over aan de politie als daar om wordt gevraagd.

Check Also

Heerlijke barbecue bij kookliefhebbers Robin en Lydia

Berkel en Rodenrijs - Op dinsdag 9 juli verzorgden Robin en Lydia een heerlijke barbecue in hun 'huiskamerrestaurant' waar de gasten genoten van het eten en de ontmoeting met andere tafelgenoten. Het initiatief om kookliefhebbers voor anderen te laten koken is een samenwerking tussen Welzijn Lansingerland, de gemeente Lansingerland en ShareDnD. Kookliefhebbers kunnen zich nog steeds aanmelden!