zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Nieuws » Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark
Burgemeester Pieter van de Stadt.

Camera’s in Annie M.G. Schmidtpark

Burgemeester Pieter van de Stadt heeft besloten tijdelijk cameratoezicht toe te passen in het Annie M.G. Schmidtpark. Twee incidenten in het park in korte tijd zijn voor de burgemeester aanleiding voor extra toezicht.

“Wij staan voor een Lansingerland waarin iedereen zich veilig voelt . Wij willen een leefbare omgeving voor onze inwoners. Door het tijdelijk plaatsen van camera’s houden wij zicht op plekken waar dat nodig is en kunnen wij snel optreden”, aldus de burgemeester.

De camera wordt geplaatst op de verharding waar de metalen paraplu stond. De camera staat 24/7 aan. Bij aangifte van een incident draagt de gemeente de beelden over aan de politie als daar om wordt gevraagd.

Check Also

De bomenkap gaat gewoon door, na kleinschalig overleg

Lansingerland - Zoals aangekondigd stond de bomenkap op de agenda van commissievergadering Ruimte op 7 mei jl. Veel verontruste bewoners waren daarvoor in de benen gekomen. De commissie wist er niet goed raad mee en CDA-er Charles van Harn redde de avond met zijn voorstel tot een schouw van de Merenweg voor wie daarbij betrokken wil zijn.