zaterdag 25 januari 2020 | week 04
Home » Advertorial » Succesvolle Koningsdag bij Immobilia
Een aantal prijswinnaars!

Succesvolle Koningsdag bij Immobilia

Succesvolle Koningsdag bij Immobilia

Lansingerland – Het team van Immobillia was getogen in witte overals, de weersverwachtingen waren niet denderend maar de stand van Immobilia heeft de hele Koningsdag vol gestaan met mensen die mee wilden raden aan de actie ‘Raad het aantal bouwstenen’!

Er waren dan ook geweldige prijzen te winnen! Het enige wat je moest doen was geheel vrijblijvend je gegevens achter laten en het aantal bouwstenen raden en invullen.
De Apple Airpods, JBL Flip 4, de Google Home Mini, de Philips Hue lampen en de hotelovernachting in het Best Western plus City Hotel Gouda had een grote aantrekkingskracht. Er werden aantallen ingevuld van 100 tot 699.850 stuks bouwstenen. Sommige mensen maakten er een sport van om het aantal bouwstenen te tellen door met een meetlint te meten.

Prijswinnaars

Emma Kokje uit Bergschenhoek heeft het exacte aantal van 3146 bouwstenen geraden en is daarmee de winnaar. Zij heeft als eerste haar prijs mogen uitkiezen. De andere prijswinnaars zijn Brianna de Koning, Lisa den Hollander, Levi Meijndert en Margreet Odding-Kremers.
Donderdag 9 mei zijn op feestelijke wijze de prijzen aan de prijswinnaars uitgereikt. Immobilia bedankt alle deelnemers voor hun deelname.

Check Also

Julia’s Kookstudio, een wereldbelevenis

Bergschenhoek - Om wereldsmaken te ontdekken hoef je niet meer op reis. Sinds begin dit jaar is Julia##+##rsquo;s Kookstudio aan de Leeuwenhoekweg 22 F geopend. Hier leer je Aziatische en andere exotische kookkunsten kennen en smaakt het eten alsof je weer op vakantie bent. De opening werd in oktober al verricht door wethouder Simon Fortuyn, en daarna hebben de try-outs plaatsgevonden.

Geef een reactie