vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Succesvolle Koningsdag bij Immobilia
Een aantal prijswinnaars!

Succesvolle Koningsdag bij Immobilia

Succesvolle Koningsdag bij Immobilia

Lansingerland – Het team van Immobillia was getogen in witte overals, de weersverwachtingen waren niet denderend maar de stand van Immobilia heeft de hele Koningsdag vol gestaan met mensen die mee wilden raden aan de actie ‘Raad het aantal bouwstenen’!

Er waren dan ook geweldige prijzen te winnen! Het enige wat je moest doen was geheel vrijblijvend je gegevens achter laten en het aantal bouwstenen raden en invullen.
De Apple Airpods, JBL Flip 4, de Google Home Mini, de Philips Hue lampen en de hotelovernachting in het Best Western plus City Hotel Gouda had een grote aantrekkingskracht. Er werden aantallen ingevuld van 100 tot 699.850 stuks bouwstenen. Sommige mensen maakten er een sport van om het aantal bouwstenen te tellen door met een meetlint te meten.

Prijswinnaars

Emma Kokje uit Bergschenhoek heeft het exacte aantal van 3146 bouwstenen geraden en is daarmee de winnaar. Zij heeft als eerste haar prijs mogen uitkiezen. De andere prijswinnaars zijn Brianna de Koning, Lisa den Hollander, Levi Meijndert en Margreet Odding-Kremers.
Donderdag 9 mei zijn op feestelijke wijze de prijzen aan de prijswinnaars uitgereikt. Immobilia bedankt alle deelnemers voor hun deelname.

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie