vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Rotte Lente Avond

Rotte Lente Avond

Bergschenhoek – Ontdek natuur- en recreatiegebied het Lage Bergse Bos tijdens de Rotte Lente Avond op vrijdag 17 mei. Je fietst door het gebied en passeert diverse hotspots. Je krijgt een rondleiding bij de moderne boerderij Het Lansingerland, een heerlijke amuse bij Lake House Rotterdam en een kunstspeurtocht bij Artihove. De start en finish is bij Familierestaurant de Bergsche Plas. De Rotte Lente Avond en alle activiteiten op de route zijn gratis.
Vrijdag 17 mei tussen 17.30 en 19.30 uur start de tweede Rotte Lente Avond. Per fiets ontdek je het Lage Bergse Bos. Je fietst ook een stukje door het Hoge Bergse Bos. In totaal is de tocht zo’n 8 km.
De Rotte Lente Avonden worden georganiseerd vanuit ‘Ook dit is de Rotte’. De fietstocht op vrijdag 17 mei maakt hier onderdeel van uit. Van 10 mei tot en met 21 juni is het iedere vrijdagavond de Rotte Lente Avonden. Je fietst, wandelt of vaart door één van de gebieden aan de Rotte.
De evenementen worden mede mogelijk gemaakt door Ondernemersvereniging Rottemeren, Gemeente Rotterdam en Recreatieschap Rottemeren.
Vooraf aanmelden is verplicht via www.ookditisderotte.nl/rotte-lente-avonden.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie