donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Lansingerland – Welzijn Lansingerland is op zoek naar inwoners die goed kunnen luisteren en invoelen. Deze bezoekvrijwilligers worden ingezet om hun kwaliteiten in te zetten voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van dementie, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. Tijdens het bezoek kan aandacht gegeven worden door samen te wandelen, te zingen of fotoboeken te bekijken. Dit lijkt zo gewoon maar wordt door deze groep mensen als bijzonder prettig ervaren. Belangstellenden die naast de genoemde kwaliteiten ook rustig, niet gauw van slag zijn en doortastend in hun handelen, kunnen zich aanmelden. Zij krijgen scholing en begeleiding voor zij aan de slag gaan.
Graag contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 – 522 5545. Meer informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

Snelle, betaalbare en goede huisvesting hoeft geen probleem te zijn

Bergschenhoek - We kennen ze allemaal; de arbeidsmigranten die hier hun handen uit de mouwen steken om werk te verrichten. Met name bij distributiecentra en in de glastuinbouw waar de tuinders veelal een beroep op hen doen, maar huisvesting levert al snel een probleem op. Twee Hoekse ondernemers hebben daar een oplossing voor die zowel snel als goed en betaalbaar is.

Geef een reactie