zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Algemeen » Workshop PR plan schrijven

Workshop PR plan schrijven

Hoe zorgt een vereniging of maatschappelijke organisatie ervoor dat zij duidelijk communiceert met ‘buiten’? En hoe kan zij dit praktisch en bondig vastleggen in een communicatie / PR plan? Doel van zo’n plan is zichtbaarheid verbeteren, aandacht trekken en laten zien wat de vereniging doet. Een plan helpt om gericht stappen te zetten en doelgroepgericht te werken.
Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland verzorgt daarover een workshop. Tijdens de workshop delen verenigingen en maatschappelijke organisaties ook hun ervaringen. Er wordt direct gestart met het schrijven van een plan. Maandag 20 mei, aanvang 19.30 uur in Berkel en Rodenrijs. Bij voldoende inschrijvingen wordt de locatie via de site vermeld.
Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.

Check Also

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond zag Frits Vonk in de Groenzoom de inmiddels in …

Geef een reactie