vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Toneelavond voor de Roparun

Toneelavond voor de Roparun

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 17 mei wordt er Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg 94 te Berkel en Rodenrijs een toneelvoorstelling gehouden door P.O.P (Petrus op planken). Dit zijn medewerkers, oud-medewerkers en vrijwilligers van Huize Petrus die al meer dan 24 jaar deze voorstellingen organiseren. Er is een middagvoorstelling die start om 14.15 uur en een avondvoorstelling die om 20.15 begint.
Kaarten kosten € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee, een bingokaart en een lootje. Extra bingokaarten en lootjes zijn te koop tegen betaling van € 0,50 per stuk. De opbrengst deze avond komt ten goede aan de Roparun. Claudia Dolk, een van de acteurs van P.O.P. maakt ook dit jaar deel uit van Roparunteam Jatogniettan.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie