maandag 24 februari 2020 | week 09
Home » Algemeen » Toneelavond voor de Roparun

Toneelavond voor de Roparun

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 17 mei wordt er Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg 94 te Berkel en Rodenrijs een toneelvoorstelling gehouden door P.O.P (Petrus op planken). Dit zijn medewerkers, oud-medewerkers en vrijwilligers van Huize Petrus die al meer dan 24 jaar deze voorstellingen organiseren. Er is een middagvoorstelling die start om 14.15 uur en een avondvoorstelling die om 20.15 begint.
Kaarten kosten € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee, een bingokaart en een lootje. Extra bingokaarten en lootjes zijn te koop tegen betaling van € 0,50 per stuk. De opbrengst deze avond komt ten goede aan de Roparun. Claudia Dolk, een van de acteurs van P.O.P. maakt ook dit jaar deel uit van Roparunteam Jatogniettan.

Check Also

“Ik streef ernaar alle spelers een rol te geven”

Lansingerland - Als er één vereniging in Lansingerland is die haar naam in de loop der jaren heeft gevestigd dan is het wel Toneelvereniging 't Foetligt. Al vele jaren brengt ze toneelstukken op de planken waar het publiek dol op is. Een avondje lachen doet de mens goed, want meestal zorgt de vereniging voor veel humor tijdens haar voorstellingen. Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart speelt 't Foetligt de komedie in drie bedrijven 'Vreemde vogels en rare mensen'. De titel alleen al voorspelt weer een fijne toneelavond!

Geef een reactie