zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Atletiek

Atletiek

Bleiswijk – De hardloopwedstrijd in Ter Heijde voerde de deelnemers over een fraai gevarieerd parcours door de duinen en over het strand. Er kwamen vier Kieviten in actie. Willem van der Kooij kwam in een fraaie 44:55 over de finish. De strandkilometers eisten zijn tol maar een erg goede tijd. Jack van Schie kwam in 44:50 over de finish. Bas van Binnendijk noteerde een 48:47 en Jan de Jong 52:59.
Op woensdag 26 juni organiseert AV De Kieviten de Midzomeravondloop in Bleiswijk. Een wedstrijd over 4 en 10 Engelse mijl. Inschrijven kan via www.dekieviten.nl.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie