zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Sport » Honkbal

Honkbal

Bergschenhoek – De eerste wedstrijd van de heren van Orioles tegen Neptunes vond plaats op vrijdagavond 10 mei. Startend werper Kevin van den Berg was de eerste inning niet op volle toeren waardoor de Rotterdammers konden scoren. Nadat Van den Berg was gewisseld door routinier Kevin van Veen bleef de Hoekse ploeg goed overeind. Uiteindelijk werd met 4-1 verloren van Neptunus.
Zondag thuis tegen Neptunus stond Youngster Jesse van Es op de heuvel. In de eerste vier innings wist Neptunus slechts eenmaal te scoren. Dit gebeurde nadat Orioles in de tweede inning brutaal de leiding had genomen. In inning 5 werd van Es gewisseld door Coen Bijns. Die kon zes tegenscores in deze inning niet voorkomen. 1-7 achterstand. Orioles rechtte de rug en kwamen terug. Met drie punten in inning 8 en drie punten in inning 9 werd de stand 7-7 na negen innings. Dit betekende een 10e inning.
Bijns was in inning 5 afgelost door gelegenheidspitcher Shurty Tremu, die de slagploeg van Neptunus geen punt toestond tot en met inning 9. In inning 10 wist Neptunus nog eenmaal te scoren en hiermee was de eindstand bereikt: 7-8 verlies voor Orioles.
Volgens week speelt Orioles een dubbel tegen koploper Alcmaria Victrix uit Alkmaar. Op zaterdag de thuiswedstrijd op het eigen Orioles-park om 14.30 uur. Op zondag de uitwedstrijd in Alkmaar, aanvang 14.00 uur. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie