maandag 24 februari 2020 | week 09
Home » Sport » Voetbal (VR)

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – De Vrouwen van Berkel zette zaterdag in de wedstrijd tegen Ter Leede II direct druk op de helft van de tegenstander wat succes had want in de zevende minuut was het de razendsnelle Michelle Arbman die Berkel op voorsprong schoot. De gasten konden niet veel indruk maken, Berkel bleef gewoon de bovenliggende partij. In de 17e minuut van de wedstrijd belandde een schitterend afstandsschot van Anouk Angkotta prachtig over de keepster van de tegenstander, 2-0. Hierna scoorde Ter Leede, ook van afstand, de 2-1. Berkel voetbalde vrolijk verder met leuke combinaties en heel veel kansen. Via Michelle Arbman en Melanie den Dulk stond er vervolgens een mooie 4-1 ruststand op het bord.
Na de thee weer een dominerend Berkel tegen een team, dat er gewoon niet aan te pas kwam deze middag. De prima spelende Melanie den Dulk scoorde in de 59e minuut de 5-1 door feilloos vanaf elf meter een penalty binnen te schieten. Niet veel later was het Michelle Arbman die de 6-1 op het scorebord zette. Dat Ter Leede II nog de 6-2 kon scoren was leuk voor de statistieken, het missen van alle kansen door Berkel was erg spijtig voor de thuisclub want er zat meer in.
Met deze winst blijft CVV VR1 uitstekend meedoen in de hoofdklasse A. Berkel staat tweede op twee punten afstand van koploper Rijnvogels. Komende zaterdag reist het team naar Klarenbeek en is de aftrap 14.30 uur.

Check Also

Enthousiasme maakt mooi evenement van Lansingerland Run

Berkel en Rodenrijs - Wat verleden jaar als een probeersel begon, staat nu stevig in de schoenen. De Lansingerland Run had vorig jaar al een aantrekkingskracht met ruim veertienhonderd lopers. De editie van zondag 16 februari moet de organisatie tot tevredenheid hebben gestemd. Met het bordje 'uitverkocht' trokken 2500 deelnemers de 'stoute' schoenen aan. Beginners en geoefende lopers en vooral ook jeugd stonden aan de start.

Geef een reactie