vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Voetbal (VR)

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – De Vrouwen van Berkel zette zaterdag in de wedstrijd tegen Ter Leede II direct druk op de helft van de tegenstander wat succes had want in de zevende minuut was het de razendsnelle Michelle Arbman die Berkel op voorsprong schoot. De gasten konden niet veel indruk maken, Berkel bleef gewoon de bovenliggende partij. In de 17e minuut van de wedstrijd belandde een schitterend afstandsschot van Anouk Angkotta prachtig over de keepster van de tegenstander, 2-0. Hierna scoorde Ter Leede, ook van afstand, de 2-1. Berkel voetbalde vrolijk verder met leuke combinaties en heel veel kansen. Via Michelle Arbman en Melanie den Dulk stond er vervolgens een mooie 4-1 ruststand op het bord.
Na de thee weer een dominerend Berkel tegen een team, dat er gewoon niet aan te pas kwam deze middag. De prima spelende Melanie den Dulk scoorde in de 59e minuut de 5-1 door feilloos vanaf elf meter een penalty binnen te schieten. Niet veel later was het Michelle Arbman die de 6-1 op het scorebord zette. Dat Ter Leede II nog de 6-2 kon scoren was leuk voor de statistieken, het missen van alle kansen door Berkel was erg spijtig voor de thuisclub want er zat meer in.
Met deze winst blijft CVV VR1 uitstekend meedoen in de hoofdklasse A. Berkel staat tweede op twee punten afstand van koploper Rijnvogels. Komende zaterdag reist het team naar Klarenbeek en is de aftrap 14.30 uur.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie