vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs – Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

De scout-app is een intuïtieve mobiele applicatie met dashboard die telers direct inzicht geeft in het systeem voor geïntegreerde gewasbescherming. Met de app kunnen gebruikers Horiver-vangplaten scannen, waarna de app op basis van beeldherkenning de insecten automatisch identificeert en telt. Dit gebeurt op basis van machine learning. Het dashboard toont vervolgens gedetailleerde analyses van de situatie.
De Koppert scout-app wordt gepresenteerd tijdens de GreenTech Fair in de RAI Amsterdam op 11, 12 en 13 juni. De GreenTech Innovation Award wordt toegekend aan de meest unieke en geavanceerde technologische innovatie van het jaar. De winnaar wordt op 11 juni bekend gemaakt.

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie