zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Advertorial » Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs – Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

De scout-app is een intuïtieve mobiele applicatie met dashboard die telers direct inzicht geeft in het systeem voor geïntegreerde gewasbescherming. Met de app kunnen gebruikers Horiver-vangplaten scannen, waarna de app op basis van beeldherkenning de insecten automatisch identificeert en telt. Dit gebeurt op basis van machine learning. Het dashboard toont vervolgens gedetailleerde analyses van de situatie.
De Koppert scout-app wordt gepresenteerd tijdens de GreenTech Fair in de RAI Amsterdam op 11, 12 en 13 juni. De GreenTech Innovation Award wordt toegekend aan de meest unieke en geavanceerde technologische innovatie van het jaar. De winnaar wordt op 11 juni bekend gemaakt.

Check Also

Wil jij ook zaken doen met de gemeente?

Op maandag 20 mei 2019 organiseren de gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gezamenlijk een lunchsessie over de inkoop door de gemeente Lansingerland. De bijeenkomst is voor alle personen die betrokken zijn bij de inkoop vanuit de gemeente en geïnteresseerde leden van Ondernemend Lansingerland.

Geef een reactie