dinsdag 15 oktober 2019 | week 42
Home » Nieuws » Berkel Centrum zet moeders Saskia en Marga in de schijnwerpers

Berkel Centrum zet moeders Saskia en Marga in de schijnwerpers

Berkel Centrum zet moeders Saskia en Marga in de schijnwerpers

Berkel en Rodenrijs – Voor het derde achtereenvolgende jaar werden twee moeders in Berkel en Centrum in de schijnwerpers gezet met een verrassende verwenochtend rond Moederdag. Iedereen kon een moeder aanmelden waarvan hij of zij vond dat die zo’n verwenochtend verdiende. Bijna honderd aanmeldingen maakten het de organisatie knap moeilijk daar eerst 25 genomineerden uit te selecteren. Die kregen allemaal een uitnodiging om zaterdagochtend 11 mei present te zijn in het winkelcentrum.

Trees Borkus-Henskens

De moeders, begeleid door degenen die hen hadden aangemeld, kwamen om tien uur allemaal naar Verhage waar ze werden verwend met zowel koffie/thee als gebak. Het bleef tot het laatste moment spannend wie de twee ‘geluksmoeders’ zouden worden die op pad konden voor de verwenochtend. Dat werden Marga Tintel uit Bergschenhoek en Saskia van der Helm uit Berkel en Rodenrijs. Maar omdat ook de andere moeders verwend mochten worden ging niemand met lege handen huiswaarts. Alle aanwezige moeders ontvingen een grote goody bag met daarin leuke artikelen van de deelnemende winkeliers uit Berkel Centrum, vergezeld van een fraai boeket.

Op pad

Na de verwenochtend genoten Saskia samen met dochter Eva en Marga met dochter Saskia van een lunch bij Annie. De dochters hadden hun moeder aangemeld en begeleidden ze tevens de hele ochtend.
Dochter Saskia van de Hoekse Marga: “Mijn moeder heeft al wat tegenslagen achter de rug en blijft daarbij altijd super positief! Ook toen haar vier weken geleden een lichte herseninfarct trof bleef ze stoer en positief. We gunnen haar zo’n dag waarvan ze onbezorgd kan genieten.” En dochter Eva van de Berkelse Saskia omschreef: “Mijn moeder heeft een hele tijd diep in de put gezeten door een familieconflict, maar ze knokt zich nu terug om daar uit te komen en van zichzelf te leren houden. Ze verdient het eens verrast te worden en te genieten.”
Met elkaar gingen ze op stap: de moeders mochten een setje kleren uitzoeken, leuke slippers, een zonnebril, een sjaal, ze zaten bij de schoonheidsspecialiste, de kapper en bovendien ontvingen ze cadeaubonnen voor een schoonheidsspecialiste, een half jaar sporten, een nagel/make up studio, waarna ze neerstreken voor de lunch.
“Heel bijzonder en overweldigend!” aldus de beide winnaars. “En leuk, want we hebben de hele ochtend gelachen! En bovendien zowel leerzaam als ontspannen, want ik durfde ook eens iets anders dan gewoonlijk aan te trekken en ik heb ‘les’ gekregen over het juiste gebruik van make up!” weten ze waarderend.

Check Also

Indoorfestival DAKERAF voor jongeren Lansingerland

Lansingerland - Met ‘Pubers in de Spotlight’ richt de gemeente Lansingerland zich op een positieve manier op jongeren in Lansingerland. Om hier voor jongvolwassenen een nog prettigere plek te maken om te wonen, leven en zich te ontwikkelen, waarbij wordt geluisterd naar en samengewerkt met de jongeren zelf.

Geef een reactie