vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Optreden Ad Hoc Band in opendeurdienst

Optreden Ad Hoc Band in opendeurdienst

Optreden Ad Hoc Band in opendeurdienst

Bleiswijk – Zondag 19 mei is er weer een Opendeurdienst in de Open Hof aan de Dorpsstraat 50. Het thema van deze dienst is ‘Nooit te laat’. Voorganger is ds. Esmeralda Mandemaker uit Noordwijkerhout. De dienst wordt opgeluisterd met een optreden van de Ad Hoc Band uit Bleiswijk.

De diversiteit aan muziekinstrumenten en zang van de Ad Hoc Band maken het geheel tot een beleving om naar te luisteren. Met passie en plezier geeft ieder op zijn manier, met zang en/of muziek, het geloof op een eigentijdse manier gestalte en het werkt heel aanstekelijk! De band zingt en speelt voor iedereen, christen en niet-christen, omdat zij geloven dat God er voor iedereen wil zijn. Afgelopen jaar begeleidde de band onder meer de TOP 2000 dienst, de Passion en speciale diensten.
Iedereen is zondagavond van harte welkom namens de gezamenlijke Gereformeerd/Hervormde Evangelisatiecommissie. Na afloop is er gelegenheid onder het genot van een kop koffie/thee na te praten. Aanvang 19.00 uur, inloop 18.30 uur.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie