vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Vers&Co en Slagerij de With gaan verbouwen!

Vers&Co en Slagerij de With gaan verbouwen!

Vers&Co en Slagerij de With gaan verbouwen!

“We merken dat de eetpatronen zich ontwikkelen. Mensen willen divers en gezond eten. Daar willen we ons assortiment nog meer op gaan afstemmen. De laatste jaren zagen we het assortiment van Vers&Co en Slagerij de With steeds meer naar elkaar toekwamen en samen extra toegevoegde waarde te bieden hebben. We willen graag een compleet aankoop moment gaan creëren,” laat Thomas de With weten.

“Daarnaast is de slagerij al twintig jaar geleden opgezet en ondanks dat het er nog allemaal netjes uitziet, zijn de meeste apparaten aan vervanging toe. Het mag dan ook wel allemaal meer van deze tijd worden als we praten over koeltechniek en daarmee dus ook een stuk duurzaamheid.

Beleving

We willen graag de klant straks nog meer beleving meegeven. In de winkel zullen weer leuke producten worden klaargemaakt. Een pan op het fornuis. Een lekker broodje eten. Geur en ambacht zullen nog meer samen gaan. Uiteraard blijven de slagers duidelijk aanwezig, zodat zij altijd een lekker biefstukje of een ander stuk vlees voor u kunnen afsnijden. Dat blijft toch een van de mooiste dingen van ons vak.
De komende week zal er uitverkoop plaatsvinden bij De With Vers & Co. Zij zullen de week daarna één week een gedeelte van het assortiment aanbieden in de slagerij. We kiezen voor een veel kleiner assortiment groenten en fruit. Een Bleiswijkse corner, waarin we lokale telers een podium geven, zoals de komkommer, paprika en tomaten. De week daarop vindt de verkoop van de slagerij en groentewinkel plaats vanuit de noodwinkel. Deze zal naast de slagerij staan.

Sloop en nieuwbouw

Het pand van Vers & Co zal gesloopt worden. Het voldeed niet aan de eisen om een doorbraak mogelijk te maken naar de slagerij. Het zou niet de uitstraling geven die we uiteindelijk willen bereiken. We hadden het graag zes jaar geleden al willen doen, maar toen was er te weinig tijd en kennis om dit goed uit te voeren. De vader van Kees de With is er in 1952 in gestart. In de tussentijd is het diverse keren verbouwd. In 1997 kreeg Kees de With de mogelijkheid om het pand naast Dorpsstraat 70 te kopen. Hier is de huidige slagerij neergezet. We voelen ons thuis in de kern van het Bleiswijkse centrum. Gezien de huidige klantenkring en toekomstige ontwikkelingen in Lansingerland en Bleiswijk geloven wij in een klantenkring die graag in speciaalwinkels de boodschappen wil doen en advies wil krijgen over de producten. Herkenbaarheid, kwaliteit, verbreding van het assortiment en social shopping zijn onderwerpen die goed bij onze toekomstige winkel passen.
De lokale samenwerking met Houweling Architecten en Aannemingsbedrijf Groenewegen heeft geleid tot een mooi project. Daarnaast hebben ze laten zien dat ze ons ook in de overgangsfase goed willen laten functioneren. Er wordt door Groenewegen een mooie noodwinkel neergezet. Daarvoor mogen we het terrein van de buren (de kerk) gebruiken.

Toename

We hebben de afgelopen jaren een enorme toename gezien in de verkoop van maaltijden, maaltijdcomponenten, salades, soepen en sappen. We willen dit in de nieuwe winkel nog meer laten zien. Met het volgen van de eettrends zullen we dat in samenwerking met onze leveranciers tot een smakelijke verrassing maken. Uiteraard blijven we ons ook focussen op mooie vleesproducten, vleeswaren en vlugklaar-artikelen. Daar liggen onze roots. Heeft u vragen over alle ontwikkelingen, loop dan gerust naar een van onze medewerkers.”

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie