woensdag 18 september 2019 | week 38
Home » Sport » Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Bergschenhoek – Op 6 april vond het open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do plaats in Hendrik-Ido-Ambacht. Het werd georganiseerd door Master Cees van der Meer van sportschool Mud Jeok E Yong. Van Tang Soo Do vereniging Chung Shin uit Bergschenhoek deden ook enkele leden mee. Een aantal van hen ging met een prijs naar huis. Lorenzo Schot 2e Dan wist een drietal derde plaatsen te veroveren op de onderdelen sparren, wapen loopvormen en breektesten. Roos Vermeer 2e Dan bereikte een prachtige tweede plaats op het onderdeel wapen loopvormen en werd derde met hyung’s (loopvormen zonder wapen). Tom de Bruin Rode band behaalde een derde prijs met het onderdeel breektesten. De andere deelnemers van Chung Shin behaalden helaas net geen prijs.

Check Also

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Het eerste herenteam van TOGB bracht zaterdag 14 september een bezoek …

Geef een reactie