donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do

Bergschenhoek – Op 6 april vond het open Nederlands Kampioenschap Tang Soo Do plaats in Hendrik-Ido-Ambacht. Het werd georganiseerd door Master Cees van der Meer van sportschool Mud Jeok E Yong. Van Tang Soo Do vereniging Chung Shin uit Bergschenhoek deden ook enkele leden mee. Een aantal van hen ging met een prijs naar huis. Lorenzo Schot 2e Dan wist een drietal derde plaatsen te veroveren op de onderdelen sparren, wapen loopvormen en breektesten. Roos Vermeer 2e Dan bereikte een prachtige tweede plaats op het onderdeel wapen loopvormen en werd derde met hyung’s (loopvormen zonder wapen). Tom de Bruin Rode band behaalde een derde prijs met het onderdeel breektesten. De andere deelnemers van Chung Shin behaalden helaas net geen prijs.

Check Also

Lotte Bovy ziet een droom in vervulling gaan

Bergschenhoek - De feesten na het slagen voor haar vwo-diploma zijn voorbij. De meeste geslaagden hebben al een idee wat ze hierna gaan doen. Zo ook Lotte Bovy (18) die zoals ze het zelf noemt een droom achterna gaat. Studeren en voetballen in Amerika. De inwoonster van Bergschenhoek die ooit begon bij BVCB en bij Excelsior/Barendrecht de laatste twee jaar actief was, begint aan een mooi avontuur.

Geef een reactie