zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Lezersschrijven » Bloemenkraam

Bloemenkraam

Volkomen eens met de ingezonden brief van Carel Keller. Een massale steunbetuiging zou op zijn plaats zijn, Berkelaren! Er is bijzonder weinig begrip voor het gesol met de standplaats voor deze bekende en geliefde “bloemenjongens”. Of heeft de plaatselijke politiek andere – ons onbekende – belangen? Waarom de tijdelijk toegewezen plaats bij de Visch niet als vaste standplaats aanmerken, nu die zo door iedereen wordt gewaardeerd? Nou ja, iedereen… op één of twee dwarsliggers na.
Zo lijkt het tenminste. (En men zou kunnen gissen wie en waarom).
Wethouder/gemeenteraad, doe eens flink! Denk aan je gemeentenaren, die zo graag willen dat er eens naar hèn geluisterd wordt. Gewoon even logisch nadenken en geef die gasten hun standplaats bij de Visch terug.
En wie het hiermee eens is, moet dat vooral (ook) laten weten; misschien dringt het dan door. En àls het lukt, dan is dat wel een bloemetje waard richting wethouder.
We hebben een burgemeester die daar heel goed in is!

Bert Jordense
Berkel en Rodenrijs

Check Also

(Ver)gunning standplaats bloemenkiosk

Voor alles en iedereen onbegrijpelijk, dat Martin en Paul nog steeds niet terug mogen naar …

Geef een reactie