zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Nieuws » Hoeks Centrum staat er weer fleurig bij

Hoeks Centrum staat er weer fleurig bij

Hoeks Centrum staat er weer fleurig bij

Bergschenhoek – Bewoners en ondernemers trokken zaterdagochtend de handschoenen aan om samen hun centrum op te fleuren met een groot aantal kleurige plantjes. De bakken op De Kruin van Bergschenhoek werden allemaal gevuld, nadat ze eerst ontdaan waren van het oude loof.

Om half tien begonnen de eerste werkzaamheden reeds en om tien uur sloot wethouder Kathy Arends zich samen met de nieuwe centrummanager Titus Appel bij de ‘groene’ groep aan om eveneens de handen uit de mouwen te steken. Voor lunchtijd waren achthonderd plantjes zowel geplant als van water voorzien, want de donkere wolken die boven het centrum hingen voorzagen de aarde af en toe van flink wat regen.

Bloembakken

Binnenkort worden de lantaarnpalen van alle kerncentra nog voorzien van fraaie bloembakken. De plantjes die zaterdag reeds de grond in gingen werden gesponsord door zowel de PLUS als Bloemen &Zo, dus daar kon alvast een begin mee worden gemaakt. Dit tot tevredenheid van tal van passanten die meegenoten van de gezellige en bloemrijke bakken in het centrum.

Check Also

Wie worden de nieuwe jonge Talenten van het jaar?

Lansingerland - Voor de vierde editie van het Talentenbal, dat op 8 juli door de gemeente wordt georganiseerd, kunnen tot en met 20 mei nog jonge sport- en cultuurtalenten worden aangemeld.

Geef een reactie