maandag 24 februari 2020 | week 09
Home » Lezersschrijven » Plein centrum Berkel

Plein centrum Berkel

Ruim 15 jaar geleden ben ik met mijn gezin in Berkel komen wonen, in het gezellige centrum. Met name het dorpse karakter en de diversiteit aan leuke gezellige winkeltjes en kraampjes maken voor mij het centrum van Berkel zo aantrekkelijk om te wonen en te leven.
Nu hebben we er onlangs ook nog een prachtige dorpsplein bij gekregen, midden in het centrum, en lekker autovrij, fantastisch. Maar wat schetst mijn verbazing, toen ik vorige week aanwezig was bij de opening van het plein, allemaal kraampjes naast elkaar, waardoor je de mooie fontein en het carillon nauwelijk meer goed kunt zien. Wat is dat jammer, kan dat nou niet anders? Een beetje spreiden over het hele centrum is wel zo gezellig en houdt het plein schoon en open, zoals het volgens mij bedoeld is.
Ik was inmiddels gewend om mijn bloemetjes te halen bij het kraampje tegenover de AH, wat is daar nou mis mee? Fleurt de boel daar ook nog een beetje op.

Mevr. K. Schouman
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Kleingeld

Goedenmorgen. Dag meneer, waarmee kan ik u helpen? Ik wil wat geld storten op mijn …

Geef een reactie