zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Advertorial » Wil jij ook zaken doen met de gemeente?
Op maandag 20 mei 2019 organiseren de gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gezamenlijk een lunchsessie over de inkoop door de gemeente Lansingerland. De bijeenkomst is voor alle personen die betrokken zijn bij de inkoop vanuit de gemeente en geïnteresseerde leden van Ondernemend Lansingerland.

Wil jij ook zaken doen met de gemeente?

Wil jij ook zaken doen met de gemeente?

Op maandag 20 mei 2019 organiseren de gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gezamenlijk een lunchsessie over de inkoop door de gemeente Lansingerland. De bijeenkomst is voor alle personen die betrokken zijn bij de inkoop vanuit de gemeente en geïnteresseerde leden van Ondernemend Lansingerland.

Doel van de bijeenkomst is tweeledig. Enerzijds de inkopers van de gemeente de rijkdom laten zien van onze lokale ondernemers, anderzijds de lokale ondernemers onder de aandacht te brengen bij de inkopers van de gemeente.

Inschrijven

Er zijn drie verschillende sessies waarvoor men zich kan inschrijven, graag een voorkeur aangeven met keuze 1, 2 en 3 (geprobeerd wordt daar zoveel mogelijk rekening mee te houden):

– Dienstverlening en Bedrijfsvoering; denk hierbij aan ICT, Finance, P&O, Juridische Zaken, Communicatie, Facilitair, et cetera;
– Samenleving; betreft sociale activiteiten van de gemeente, zoals Cultuur, Sport, Duurzaamheid, Veiligheid, Participatie, Maatschappelijke Ondersteuning, et cetera;
– Ruimte en Economie; gericht op Beheer en Onderhoud en Ruimte.

Programma

Vanaf 11.30 uur zijn deelnemers welkom in de raadzaal van het gemeentehuis van Lansingerland, Tobas Asserlaan 1 te Bergschenhoek. Om 11.45 uur zal Jan Houweling, voorzitter van Ondernemend Lansingerland, het programma toelichten. Petra van Eijk zal vervolgens een presentatie van het inkoopbeleid van de gemeente Lansingerland geven.
Na de kennismakingssessies volgt om 13.00 uur een netwerklunch in aanwezigheid van wethouder Kathy Arends. Het programma wordt om 13.45 uur afgerond.
Aanmelden/informatie: www.ondernemendlansingerland.nl .

Check Also

Zalando biedt 1500 werkplaatsen op voormalige veilinglocatie

Bleiswijk - Voor de bouw van een fulfilment center met een vloeroppervlak van 140.000 vierkante meter zal het voormalige terrein van FloraHolland worden herontwikkeld. Het gebouw wordt de meest geautomatiseerde locatie binnen het netwerk van Zalando en zal daarnaast op de middellange termijn 1500 banen creëren. De eerste pakketten worden naar verwachting in de zomer van 2021 vanuit Bleiswijk geleverd.

Geef een reactie