zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Advertorial » Wil jij ook zaken doen met de gemeente?
Op maandag 20 mei 2019 organiseren de gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gezamenlijk een lunchsessie over de inkoop door de gemeente Lansingerland. De bijeenkomst is voor alle personen die betrokken zijn bij de inkoop vanuit de gemeente en geïnteresseerde leden van Ondernemend Lansingerland.

Wil jij ook zaken doen met de gemeente?

Wil jij ook zaken doen met de gemeente?

Op maandag 20 mei 2019 organiseren de gemeente Lansingerland en Ondernemend Lansingerland gezamenlijk een lunchsessie over de inkoop door de gemeente Lansingerland. De bijeenkomst is voor alle personen die betrokken zijn bij de inkoop vanuit de gemeente en geïnteresseerde leden van Ondernemend Lansingerland.

Doel van de bijeenkomst is tweeledig. Enerzijds de inkopers van de gemeente de rijkdom laten zien van onze lokale ondernemers, anderzijds de lokale ondernemers onder de aandacht te brengen bij de inkopers van de gemeente.

Inschrijven

Er zijn drie verschillende sessies waarvoor men zich kan inschrijven, graag een voorkeur aangeven met keuze 1, 2 en 3 (geprobeerd wordt daar zoveel mogelijk rekening mee te houden):

– Dienstverlening en Bedrijfsvoering; denk hierbij aan ICT, Finance, P&O, Juridische Zaken, Communicatie, Facilitair, et cetera;
– Samenleving; betreft sociale activiteiten van de gemeente, zoals Cultuur, Sport, Duurzaamheid, Veiligheid, Participatie, Maatschappelijke Ondersteuning, et cetera;
– Ruimte en Economie; gericht op Beheer en Onderhoud en Ruimte.

Programma

Vanaf 11.30 uur zijn deelnemers welkom in de raadzaal van het gemeentehuis van Lansingerland, Tobas Asserlaan 1 te Bergschenhoek. Om 11.45 uur zal Jan Houweling, voorzitter van Ondernemend Lansingerland, het programma toelichten. Petra van Eijk zal vervolgens een presentatie van het inkoopbeleid van de gemeente Lansingerland geven.
Na de kennismakingssessies volgt om 13.00 uur een netwerklunch in aanwezigheid van wethouder Kathy Arends. Het programma wordt om 13.45 uur afgerond.
Aanmelden/informatie: www.ondernemendlansingerland.nl .

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie