zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Jeugdbadmintontoernooi PIP geslaagd

Jeugdbadmintontoernooi PIP geslaagd

Jeugdbadmintontoernooi PIP geslaagd

Berkel en Rodenrijs – Na een paar weken hard oefenen met trainster Annie hadden de jongste jeugdspelers van badmintonvereniging PIP vrijdag 12 april hun examen voor de deeldiploma’s. De Pippers waren wat zenuwachtig, maar hebben fantastisch hun best gedaan. Ze lieten allemaal aan de juryleden Milan, Esmee en Mariska zien dat ze hun deeldiploma meer dan waard zijn. Meer foto’s en meer info: www.bbvpip.nl.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie