vrijdag 19 juli 2019 | week 29
Home » Nieuws » De grote tompouce gaf de doorslag bij de Berkelse etalagewedstrijd

De grote tompouce gaf de doorslag bij de Berkelse etalagewedstrijd

De grote tompouce gaf de doorslag bij de Berkelse etalagewedstrijd

Berkel en Rodenrijs – Even als voorgaande jaren had het Oranjecomité Berkel en Rodenrijs een etalagewedstrijd uitgeschreven die werd ondersteund door de winkeliersvereniging Berkel Centrum. Uiteindelijk mocht Oost West Lifestyle de wisselbeker in ontvangst nemen.

De volgende winkels deden mee: Cigo Miro, Hema, Gildepoelier Leon van de Berg, Visshop Berkel, Juwelier Ingrid Pruisken, Wereldwinkel Berkel, Bakker Breggen, 4 You Lingerie, Bakker Ammerlaan, Neelis schoenen, Silk ‘n Stone, Oost West Lifestyle, Kantoorboekhandel Janneke en Doubel S Fashion for Teens. De jury bestond uit leden van het Oranjecomité. Het was moeilijk kiezen voor de juryleden. Zo had Double S samengewerkt met het Rotterdam College speciaal onderwijs voor kinderen met een verstandelijk beperking die de mooie tekeningen hadden gemaakt, Gildepoelier Leon van de Berg kreeg hulp van De Schakel, activiteiten-, werk- en trainingscentrum voor mensen met een verstandelijk beperking uit Moordrecht. Zij hebben de papieren kippenslingers gemaakt. De jury vond een eervolle vermelding hiervan op zijn plaats. Ook ging een eervolle vermelding uit naar Cigo Miro die de etalage met spullen van het koningshuis had ingericht, zodat het een klein museum leek.
Bij de einduitslag gaf uiteindelijk de levensgrote tompouce de doorslag in het voordeel van Oost West Lifestyle. Tweede werd Bakker Breggen met een grappige broodmannetjes en een derde plaats was er voor 4 You Lingerie met de feestelijke plaatjes van het koningshuis.

Check Also

Bloem- en groenmiddag in binnentuin van Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Rond de driehonderd senioren hebben in de loop der tijd een seniorwoning gevonden rond de binnentuin van Huize Sint Petrus. In zowel woningen van 3B Wonen als van Laurens. Donderdagmiddag 4 juli werden zij uitgenodigd deel te komen nemen aan leuke zomeractiviteiten in die centraal gelegen ruimte. Het was een eerste gezamenlijk initiatief van 3B Wonen, Welzijn Lansingerland, De Naeldhorst en Laurens.

Geef een reactie