zondag 15 september 2019 | week 37
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Ophalen oud papier

Bleiswijk – In Bleiswijk wordt iedere eerste donderdag van de maand oud papier opgehaald. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan hockeyvereniging HVB en peuterspeelzaal De Peuterhoek. In sommige wijken wordt het papier al overdag opgehaald. Raadpleeg uw afvalwijzer voor de meest actuele informatie.

Koppelklaverjassen

Bleiswijk – Iedere donderdagavond organiseert de Bleiswijkse Klaverjasvereniging koppelklaverjassen in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Gemiddeld komen er tussen de 20 en 30 gezellige klaverjassers een kaartje leggen. Aanvang 20.30 uur. Inschrijfgeld € 3,50 per persoon. Voor wie geen klaverjaspartner heeft, worden op de avond zelf koppels gevormd. Kom gerust eens langs en kaart een avondje mee.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen op vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Bingo voor 55+

Bleiswijk – Zaterdag 4 mei organiseert Welzijn Lansingerland weer bingo in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De bingo staat onder leiding van de Annie‘s. Tijd: 13.30-17.00 uur, zaal open 13.00 uur.

Klaverjassen KBO

Bleiswijk – Dinsdag 7 mei wordt er vanaf 14.00 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in het Parochiehuis Hoefweg 53. Ook wordt er gefietst onder leiding van Arnold Oosterlaan. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde dinsdag van de maand.

Zomerbridge Sans Fumée

Bleiswijk – Bridgeclub Sans Fumée start in mei weer met de Inloop Zomerbridge op een zestal donderdagavonden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De data zijn: 9 en 23 mei, 6 en 20 juni en 4 en 18 juli. Deelnemers kunnen zich tussen 19.00 en 19.20 uur inschrijven, aanvang 19.30 uur. Er worden zes rondes van vier spellen gespeeld. Deelname uitsluitend per paar, deelname kost € 6 per paar; graag gepast betalen. Gezellig bridgen staat voorop. Evenals vorige jaren zijn er weer leuke prijsjes te winnen en wordt er gezorgd voor iets lekkers.

Indiase tabla-klanken in ’t Web

Bleiswijk – Zaterdagavond 11 mei is Theater ’t Web een klein beetje Aziatisch. Film Plus staat dan in het teken van India. De muziek wordt verzorgd door Martinez & Gaņeś. Zij spelen traditionele Indiase muziek. Daarnaast is er een film (Slumdog Millionaire) en zijn er hapjes. Entree: € 5, inclusief film, livemuziek en hapjes. Zaal open 19.30 uur, het optreden van Ganesh Ramnath en Martijn Baaijens start rond 19.45 uur en om 20.00 begint Slumdog Millionaire. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Koppelklaverjassen Bleiswijk – Iedere donderdagavond organiseert de Bleiswijkse Klaverjasvereniging koppelklaverjassen in het Parochiehuis, Hoefweg 53. …

Geef een reactie