zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Algemeen » Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Bleiswijk – De leerlingen van klas 1 van Melanchthon Business School organiseerden op woensdag 17 april in het kader van de zogenaamde Talentlessen een Lentemarkt. Een aantal weken was gewerkt aan allerlei zaken om te verkopen: insectenhotels, bloemenvaasjes, bloempotten met decoratie, tasjes, en nog veel meer. Op de foto met een koningspython, nagels lakken, spelletjes doen, sleutelhanger maken; het was allemaal mogelijk. Uiteraard was er ook nog wat te drinken en te eten, het laatste ook met dank aan behulpzame ouders.
Na een druk bezochte en leuke middag met enthousiaste leerlingen en bezoekers kon de balans worden opgemaakt; Roparun Team 40 van de Daniel den Hoed kliniek wordt gesteund met een bedrag van € 801,-!!
Op 23 mei volgt nog een Mini-Roparun voor alle leerlingen van klas 1. Het geld dat de leerlingen daarmee ophalen gaat ook naar Team 40.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie