zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Algemeen » Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Bleiswijk – De leerlingen van klas 1 van Melanchthon Business School organiseerden op woensdag 17 april in het kader van de zogenaamde Talentlessen een Lentemarkt. Een aantal weken was gewerkt aan allerlei zaken om te verkopen: insectenhotels, bloemenvaasjes, bloempotten met decoratie, tasjes, en nog veel meer. Op de foto met een koningspython, nagels lakken, spelletjes doen, sleutelhanger maken; het was allemaal mogelijk. Uiteraard was er ook nog wat te drinken en te eten, het laatste ook met dank aan behulpzame ouders.
Na een druk bezochte en leuke middag met enthousiaste leerlingen en bezoekers kon de balans worden opgemaakt; Roparun Team 40 van de Daniel den Hoed kliniek wordt gesteund met een bedrag van € 801,-!!
Op 23 mei volgt nog een Mini-Roparun voor alle leerlingen van klas 1. Het geld dat de leerlingen daarmee ophalen gaat ook naar Team 40.

Check Also

Met de Cultuurbus naar het theater!

Het is het Cultuurbus-team weer gelukt om een leuk theaterprogramma samen te stellen voor het seizoen 2019-2020 De Cultuurbus is bedoeld voor actieve 60-plussers uit Lansingerland die met elkaar een gezellige dag of theatervoorstelling willen beleven, zonder kopzorgen over het vervoer.

Geef een reactie