zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » Algemeen » Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Succesvolle Lentemarkt Business School

Bleiswijk – De leerlingen van klas 1 van Melanchthon Business School organiseerden op woensdag 17 april in het kader van de zogenaamde Talentlessen een Lentemarkt. Een aantal weken was gewerkt aan allerlei zaken om te verkopen: insectenhotels, bloemenvaasjes, bloempotten met decoratie, tasjes, en nog veel meer. Op de foto met een koningspython, nagels lakken, spelletjes doen, sleutelhanger maken; het was allemaal mogelijk. Uiteraard was er ook nog wat te drinken en te eten, het laatste ook met dank aan behulpzame ouders.
Na een druk bezochte en leuke middag met enthousiaste leerlingen en bezoekers kon de balans worden opgemaakt; Roparun Team 40 van de Daniel den Hoed kliniek wordt gesteund met een bedrag van € 801,-!!
Op 23 mei volgt nog een Mini-Roparun voor alle leerlingen van klas 1. Het geld dat de leerlingen daarmee ophalen gaat ook naar Team 40.

Check Also

Kerkveiling brengt bijna € 24.000 op

Berkel en Rodenrijs - Een afgeladen Willem Huygensz. was zondag 13 oktober in afwachting van wat de Kerkveiling, met als doel het in stand houden van de Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk, deze keer in petto had. Dat was weer heel veel. De veiligmeesters kregen binnen enkele uren zo'n 155 kavels onder de hamer en dat ging ze goed af. Het uiteindelijke resultaat was bijna € 24.000.

Geef een reactie