vrijdag 3 april 2020 | week 14
Home » Nieuws » Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Lansingerland is na vandaag vijf inwoners rijker die namens de koning een Koninklijke Onderscheiding kregen opgespeld uit handen van burgemeester Pieter van de Stadt. De vijf waren met een smoes naar het gemeentehuis gelokt en hadden er geen idee van wat hen te wachten stond. De verrassing was dan ook voor allevijf even groot. De gedecoreerden zijn Barry Vreugdenhil-van Eeden Petersman, Jan van Weede, Aly de Goeij-Hofstede, Leny van den Beukel-Kooren en Dick van Vliet. Aanstaande woensdag 8 mei leest u een uitgebreide reportage in De Heraut.

Check Also

Vrolijke ochtend voor Huize Sint Petrus

Berkel en Rodenrijs - Rond de klok van acht uur arriveerde er vrijdagochtend 27 maart al een hoogwerker van Eijgenraam bij Huize Sint Petrus aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Iets te repareren aan het dak of de gevels? Rond half tien volgde een tweede aanhanger met daarop een hoogwerker, dus de klus leek serieus. Maar toen de klok tien uur had geslagen werd duidelijk dat het hier om een spontane en groots opgezette actie ging.