zondag 19 mei 2019 | week 20
Home » Nieuws » Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Lansingerland is na vandaag vijf inwoners rijker die namens de koning een Koninklijke Onderscheiding kregen opgespeld uit handen van burgemeester Pieter van de Stadt. De vijf waren met een smoes naar het gemeentehuis gelokt en hadden er geen idee van wat hen te wachten stond. De verrassing was dan ook voor allevijf even groot. De gedecoreerden zijn Barry Vreugdenhil-van Eeden Petersman, Jan van Weede, Aly de Goeij-Hofstede, Leny van den Beukel-Kooren en Dick van Vliet. Aanstaande woensdag 8 mei leest u een uitgebreide reportage in De Heraut.

Check Also

Wie worden de nieuwe jonge Talenten van het jaar?

Lansingerland - Voor de vierde editie van het Talentenbal, dat op 8 juli door de gemeente wordt georganiseerd, kunnen tot en met 20 mei nog jonge sport- en cultuurtalenten worden aangemeld.