zondag 20 oktober 2019 | week 42
Home » Nieuws » Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Vijf lintjes uitgereikt in Lansingerland

Lansingerland is na vandaag vijf inwoners rijker die namens de koning een Koninklijke Onderscheiding kregen opgespeld uit handen van burgemeester Pieter van de Stadt. De vijf waren met een smoes naar het gemeentehuis gelokt en hadden er geen idee van wat hen te wachten stond. De verrassing was dan ook voor allevijf even groot. De gedecoreerden zijn Barry Vreugdenhil-van Eeden Petersman, Jan van Weede, Aly de Goeij-Hofstede, Leny van den Beukel-Kooren en Dick van Vliet. Aanstaande woensdag 8 mei leest u een uitgebreide reportage in De Heraut.

Check Also

Hoogheemraadschap beloont innovatief idee

Bergschenhoek - Het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard is al enige tijd druk in de weer met het controleren van sloten in Lansingerland. Maandagochtend 14 oktober waren ze in de sloten rond en in de glastuinbouwcluster van Bergschenhoek actief. Dat gebeurde op een eigentijdse wijze: met een droneboot. Deze nieuwe en innovatieve manier van meten maakt de controles effectiever.