donderdag 27 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Radek geprezen om zijn talent

Radek geprezen om zijn talent

Radek geprezen om zijn talent

Bergschenhoek – Helaas heeft Radek Plugge van het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek de volgende ronde van de voorleeswedstrijd voor brugklassers Read2Me niet gehaald. In het bibliotheektheater van Rotterdam streed hij vrijdag 12 april met tien andere leerlingen uit Zuid-Holland om een plek in de landelijke finale die op 25 mei in Utrecht plaats zal vinden. Radek werd door de jury geprezen om zijn mooie lage stem en het feit dat hij hen helemaal meevoerde in het spannende fragment uit het boek Haaieneiland van Rob Ruggenberg. Zuid-Holland zal vertegenwoordigd worden door Mijntje Langeveld van het Fioretti College in Lisse.

Check Also

Bergschenhoek bruist tijdens zomers Jaarfeest

Bergschenhoek - Bruisend Bergschenhoek nodigt iedereen uit zaterdag 29 juni mee te komen feesten tijdens het Jaarfeest, waarbij het hele centrum in het teken van bruisen en feest zal staan. Tussen 10.00 en 23.00 uur wacht een vol en afwisselend programma, aangeboden door de winkeliers van het centrum.

Geef een reactie