maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Jonge medewerkers Albert Heijn organiseren groot paasontbijt
Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 19 april organiseren jonge medewerkers van Albert Heijn Westerwater 2, in samenwerking met Young Impact en Brasserie Edelweiss, een feestelijke paasontbijt voor iedereen die wil aanschuiven. Aanmelden kan uiterlijk donderdag bij de servicebalie in de winkel of bel 010 - 511 8777. Deelname is gratis.

Jonge medewerkers Albert Heijn organiseren groot paasontbijt

Jonge medewerkers Albert Heijn organiseren groot paasontbijt

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 19 april organiseren jonge medewerkers van Albert Heijn Westerwater 2, in samenwerking met Young Impact en Brasserie Edelweiss, een feestelijke paasontbijt voor iedereen die wil aanschuiven. Aanmelden kan uiterlijk donderdag bij de servicebalie in de winkel of bel 010 – 511 8777. Deelname is gratis.

Aanmelden kan voor één van de drie volgende rondes: 07.45-08.25 uur, 08.30-09.10 uur en 09.15-10.00 uur. Het ontbijt vindt plaats bij Brasserie Edelweiss, Westerwater 4, in Berkel Centrum.
Medewerkers van Albert Heijn organiseren deze bijeenkomst om jong en oud uit de buurt met elkaar te verbinden. Zo levert de supermarkt een bijdrage aan een samenleving waar mensen elkaar ontmoeten en wat meer tijd en aandacht voor elkaar kunnen hebben.
Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Young Impact bestaat uit een scholenprogramma dat jongeren in hun kracht zet om inspiratie om te zetten in actie. Het laat ze beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren in de samenleving en ze ervaren hoe het is om anderen te helpen. Young Impact heeft jonge medewerkers van Albert Heijn getraind zodat zij in actie kunnen komen voor een betere wereld. Samen met jonge medecollega’s organiseren de medewerkers daarom dit groot paasontbijt voor jong en oud. Hiermee leert Albert Heijn zijn jonge medewerkers: iets doen voor een ander is het mooiste wat er is.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie