zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Wethouder verricht officiële opening Josh & Juuls Foodbar

Wethouder verricht officiële opening Josh & Juuls Foodbar

Wethouder verricht officiële opening Josh & Juuls Foodbar

Bergschenhoek – Woensdag 10 april vond de officiële opening plaats van Josh & Juuls Foodbar te Bergschenhoek. Wethouder Kathy Arends heette alle genodigden welkom. “De gemeente Lansingerland is blij met de opening van deze nieuwe horeagelegenheid, waarmee het centrum van Bergschenhoek nog ‘bruisender’ wordt.”

Wethouder Kathy Arends knipte samen met moeder Suzanne, zonen Joshua en Tristan en dochter Julia het lint van de ballonnen door om deze los te laten waarmee de Josh & Juuls Foodbar officieel geopend was.
Na een complete restyling konden de genodigde gasten al eerder kennis maken met de Foodbar van Lansingerland, de gerechten en het personeel. De try-out was ook al een succes en de zaak draait inmiddels op volle toeren. Zeker na een zeer positieve recensie op De Buik van Rotterdam zit de Foodbar twee keer op een avond goed gevuld.
“Zodra het het mooie lenteweer echt begint, zijn wij samen met onze medewerkers en uiteraard ons zonnige terras er helemaal klaar voor”, aldus Suzanne Stolk Jerphanion.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie