zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Paasshow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek – De campings gaan weer open en de vakanties staan voor de deur. Tweede paasdag 22 april aanstaande wordt bij Cor Olie Recreatie een gezellige huisbeurs gehouden. Bezoekers van deze beurs kunnen in de stemming komen voor de vakantie en alvast inkopen doen. Deze dag zijn er veel extra aantrekkelijke aanbiedingen en de winkel ligt vol nieuwe artikelen om de vakantie nog leuker te maken zoals stone look servies, nieuwe spiegels, tv’s met ingebouwde receiver en schotelantennes.

Bij Cor Olie Recreatie zijn nieuwe campers van de merken Knaus en Weinsberg en nieuwe caravans van de merken Sprite en Elddis te bekijken. Daarnaast biedt het centrum een ruime collectie gebruikte campers en caravans, natuurlijk met Bovag garantie.
Met de twee campermerken Knaus en Weinsberg is er voor iedere wens een camper te vinden bij Cor Olie Recreatie. Er zijn buscampers, halfintegraal campers en de topper van Knaus: de luxe volintegraal Sun-i 700 LEG. Ook actiecampers ontbreken niet in de showroom, deze zijn standaard voorzien van zeer veel extra’s met een voordeel oplopend tot wel € 19.100.
Natuurlijk komt ook de echte caravanliefhebber aan z’n trekken bij Cor Olie. In de showroom staan de nieuwe caravans van Sprite en Elddis opgesteld en ook bij aankoop van een nieuwe caravan is er een speciale Paasactie.

Werkplaats

In de moderne werkplaats van Cor Olie Recreatie kan men terecht voor alle werkzaamheden aan campers, caravans en vouwwagens. Van Bovag onderhoudsbeurt, Focwa schadeherstel, monteren van levelsystemen, airco’s, movers, Tempo-100-keuring tot het verzorgen van APK voor de camper. De vakkundige monteurs van Cor Olie voeren het allemaal uit.
Dat Cor Olie kwaliteit levert blijkt wel uit het feit dat ook de ANWB de weg naar Cor Olie weet te vinden. Iedere maand bouwt een monteur van Cor Olie Recreatie een camperaccessoire op de ANWB camper op voor de rubriek: zo doet de vakman het! in de KCK.
Voor wie nog twijfelt of kamperen wel iets voor hem is, bestaat ook de mogelijkheid een camper te huren bij Cor Olie. Het kampeercentrum verhuurt nieuwe campers van 2019, zo is men zeker van de laatste nieuwe modellen.
Het is de moeite waard om tijdens de Paasshow Cor Olie Recreatie te bezoeken.
Er zijn speciale Paasaanbiedingen op movers, airco’s en in de uitgebreide kampeershop. Bij aanschaf van een nieuwe caravan krijgt men een mover cadeau en bij een nieuwe camper een schotelantenne (uitgezonderd de actiemodellen).
Alle bezoekers maken kans op het winnen van een Cadac Safari Cheff en andere leuke prijzen.

Cor Olie Recreatie is gevestigd aan Weg en Bos 1 te Bergschenhoek, www.corolie.nl.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie