woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Vlog mee als Makelaar van de Toekomst en win tickets voor de Efteling!
Lansingerland - Bij de Makelaar van Morgen zoekt men junior makelaarstalent, want ze zijn superbenieuwd hoe kinderen een huis succesvol verkopen!

Vlog mee als Makelaar van de Toekomst en win tickets voor de Efteling!

Vlog mee als Makelaar van de Toekomst en win tickets voor de Efteling!

Lansingerland – Bij de Makelaar van Morgen zoekt men junior makelaarstalent, want ze zijn superbenieuwd hoe kinderen een huis succesvol verkopen!

Check snel ‘t filmpje waarin BN’er BUDDY VEDDER los gaat als een echte Van Herk makelaar…
Ben je 14 jaar of jonger en denk jij dat je een huis beter, gekker of slimmer kan promoten? Doe dan mee met deze vlogwedstrijd en wie weet win jij het leukste dagje uit met het hele gezin als dé Makelaar van de Toekomst!

Do It Yourself

Gooi net als Buddy Vedder je vlogkunsten in de strijd bij een huisbezichtiging. Je hebt alleen de camera van een telefoon en veel enthousiasme nodig om te laten zien waarom mensen het huis volgens jou moeten kopen. Hoe creatiever en origineler je dat doet, hoe beter. Alles mag, maar vergeet niet om jouw video (maximaal 5 minuten) vóór 1 juni 2019 met naam, leeftijd, adresgegevens en toestemming van je ouders te sturen naar: actie@vanherk.nl.

Winnen!

De allerbeste Makelaar van de Toekomst gaat met hele gezin naar de Efteling om de wereld op z’n kop te zetten in betoverende attracties!
Ook stap je in de wereld van bekende vloggers, omdat het winnende filmpje op de website en social media van Van Herk makelaardij verschijnt. Zo kan iedereen meekijken door de ogen van de Makelaar van de Toekomst!
Info: www.peterveldkampenvanherk.nl.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie