woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Kleurrijke voorjaarsmode tijdens Mode – Lifestyle – Culinair Event
Het publiek genoot ook van lekkere hapjes en drankjes.

Kleurrijke voorjaarsmode tijdens Mode – Lifestyle – Culinair Event

Kleurrijke voorjaarsmode tijdens Mode – Lifestyle – Culinair Event

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 13 april was de Kerksingel van Berkel Centrum het podium van het jaarlijkse Mode – Lifestyle – Culinair Event van de winkeliersvereniging. Ondanks de frisse wind en de lage gevoelstemperatuur was het een gezellige drukte tijdens de twee shows.

De nieuwste voorjaarsmode is kleurrijk, dat is iets wat opviel afgelopen zaterdag. Veel roodtinten, dierenprintjes en het tweedelig damespak, dat zijn enkele trends van dit voorjaar. Maar ook het thema beleving kwam duidelijk naar voren. Geniet van kleine dingen, geniet van het leven en van mooie accessoires voor in huis.

Deelnemende winkels

De volgende winkeliers lieten de nieuwste voorjaarstrends zien: The Denim Store, Dikkenberg Mode, Kiekiek Friends, Bloemendaal Schoenen, Things Mode, 4 You Lingerie, House of Silk ’n Stone, Double S, Intersport samen met PIM sneakers, Boekhandel Van Atten, Fraser Optiek, Solange, Blue Wave/Big Boss, Street One, Fiore, Oost-West Lifestyle en Xenos.
Ook sportclub MyLife was aanwezig. Zij hadden een bijzondere actie. Degene die het langste kon planken afgelopen zaterdag, kon een jaar lang gratis sporten winnen. De winnaar van deze challenge wordt via de social media van MyLife bekend gemaakt.

De lekkerste hapjes en drankjes

Naast het bekijken van de laatste mode- en lifestyletrends, konden de bezoekers genieten van heerlijke snacks die aangeboden worden door verschillende winkeliers. Van een hartig saucijzenbroodje tot een bonbon en een bakje kaasfondue tot een heerlijk toastje zalm, er was van alles te proeven. Deze lekkernijen werden aangeboden door: Gildepoelier Leon van den Berg, Verhage, Bakker Ammerlaan, Maison Sjokola, Brasserie Edelweiss, Snackbar Berkel, Sonja’s, Bakker van Maanen en Visshop Berkel.
Op de Facebookpagina van Berkel Centrum (@berkelcentrum) kunt u de foto’s terugvinden van het evenement.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie