woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Lezersschrijven » Bloemenkiosk (2)

Bloemenkiosk (2)

Ik liep dit weekend door Berkel Centrum en zag daar de Bloemenkraam van Steentjes op het nieuw aangelegde plein aan de Herenstraat staan. Nu is er onlangs een artikel in de Heraut gepubliceerd, wat ik nog niet had gelezen, ik begrijp inmiddels dat Martin en Paul om een aantal redenen niet blij waren met de aan hen nieuw toegewezen locatie. Ik wil er nog wel een paar redenen aan toevoegen en dat is dat het uitzicht op het plein helemaal verloren gaat als je vanuit de Centrumpassage aan komt lopen. Ook staat de kar dicht tegen het waterelement met carillon, deze keuze verdient zeker niet de schoonheidsprijs want ook deze verdwijnen uit het zicht. Ik weet niet waarom wethouder Arends deze keuze heeft gemaakt en zou haar uit willen nodigen om de situatie eens te komen bekijken om tot de conclusie te komen dat hier een verkeerde beslissing is genomen. Het zou stoer zijn als de wethouder en gemeente op deze beslissing terugkomen en de heren hun vorige tijdelijke plek bij de Visch definitief terug geeft, want daar voelden zij zich als een vis in het water. Bloemenkraam Steentjes blij, bloemenwinkel Kokkeler blij, en een vrij uitzicht op het nieuw aangelegde plein.

Frits Vonk
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Broddelwerk

Met verbazing las ik het verslag in de Heraut van 24 juli over het volgende …

Geef een reactie