zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Informatieavond Crohn en Colitis Ulcerosa

Informatieavond Crohn en Colitis Ulcerosa

Rotterdam – Op woensdag 8 mei van 18.30 tot 21.00 uur vindt er in het Franciscus Gasthuis een informatieavond plaats over het omgaan met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa oftewel chronische darmontstekingen. Patiënten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Nederland telt ruim 80.000 mensen met een chronische darmontsteking. De ziektes hebben een grote impact op het dagelijks leven. Een studie volgen of fulltime werken is voor hen niet altijd vanzelfsprekendheid. Tijdens de avond krijgen bezoekers informatie over hoe om te gaan met chronische darmontstekingen. Wat zijn de behandelmogelijkheden en hoe kunnen werk, leven en gezin gecombineerd worden met deze ziektes. Er is voldoende ruimte voor vragen en uitwisselen van ervaringen met lotgenoten.
Deze informatieavond wordt georganiseerd in samenwerking met het regioteam Zuid-Holland van de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland. De toegang is gratis. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 mei via het formulier op www.franciscus.nl/agenda of tel. 0348 – 420 780.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie