woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Lezersschrijven » Bloemenkiosk (1)

Bloemenkiosk (1)

De gemeente dient eens goed te kijken naar de standplaats van de bloemenkiosk van Mart en Paul. Deze twee fantastische ondernemers die dit jaar al 30 jaar hun mooie bloemenkraam in Berkel en Rodenrijs hebben, worden gedwarsboomd door de gemeente. Kom eens uit dat glazen paleis en kijk zelf eens op het dorp. De standplaats waar ze afgelopen acht maanden gestaan hebben, bij de Visch, is een perfecte plek.
De brandweer heeft alles nagemeten en ze kunnen hier gewoon staan. Ze konden hier ook staan tijdens de renovatie van het plein bij Het Vierkantje. Je zet een bloemenkraam niet tien meter van een bloemenwinkel die er sinds enige jaren zit.
Gun de ondernemers deze mooie plaats en heel veel inwoners van Lansingerland zullen jullie dankbaar zijn. Met jullie starre houding bereik je niets, probeer het alle inwoners naar de zin te maken en met ons allen hebben we dan een prettige leefomgeving.

Gert-Jan Cornelissen
inwoner van Berkel en Rodenrijs sinds 1997

Check Also

Broddelwerk

Met verbazing las ik het verslag in de Heraut van 24 juli over het volgende …

Geef een reactie