woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Voetbal (VR)

Voetbal (VR)

Berkel en Rodenrijs – Een belangrijke wedstrijd zaterdag 13 april op Het Hoge Land waarbij de positie op de ranglijst en de koppositie in de 3e periode meespeelden. Twee teams die zeer aan elkaar gewaagd zijn, elkaar door en door kennen, en beide 90 minuten lang het beste in elkaar naar boven halen en dat in een felle en sportieve wedstrijd.
De beginfase was voor de gasten uit Groningen die fel en gedecideerd van start gingen in de hoop Berkel te overklassen. De verdediging van de thuisclub en keepster Bianca Troost waren echter niet passeerbaar op dat moment. Hierna kwam Berkel beter in het spel, kreeg kansen via Faith Parto en Melanie den Dulk, maar toch was het ON dat op voorsprong kwam in de 29e minuut. In de 36e minuut scoorde Melanie den Dulk de verdiende gelijkmaker. ON kwam in de 50e minuut op voorsprong gevolgd door een schitterend genomen vrije trap van Berkel: 2-2. En direct na die aftrap schoot de Sabrina Pocorni de thuisclub op een 3-2 voorsprong. Met dank aan ON kwam Berkel diep in de tweede helft op een 4-2 voorsprong, bal in eigen doel. Een presentatie van formaat: Berkel staat nu bovenaan in de 3e periode en op de ranglijst tweede met maar vier punten achter koploper Rijnvogels.
Zaterdag 4 mei is het erop of eronder voor de top 4 want dan speelt Berkel bij Barendrecht en treffen Oranje Nassau en Rijnvogels elkaar.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie