zondag 26 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Jeugd 1 van ttv TOGB speelde met Rick Bakker, Mark Heezen en Ivar Noordam in Barendrecht tegen Taveba 1. Ivar opende tegen de sterke Dennis Roggeveen. De spelers waren aan elkaar gewaagd, maar Dennis trok in drie games toch aan het langste eind. Gelukkig hadden Rick en Mark minder tegenstand tegen de twee invallers en werd het 1-2 voor TOGB. In het dubbel maakten Rick en Mark het erg spannend. De eerste twee games wonnen ze met mooie openingen, maar daarna kwam Taveba goed terug. Gelukkig was TOGB in de vijfde game goed bij de les en wonnen ze. Daarna moest Ivar in zijn tweede partij opgeven vanwege een blessure aan zijn elleboog en speelde Mark een bloedstollende partij tegen Dennis. Mark haalde soms onmogelijke ballen terug, maar toch won Dennis. Uiteindelijk werd het 5-5 en dat was een zwaarbevochten gelijkspel. In de laatste partij wist Rick namelijk net te winnen van Dennis in de vijfde game met 12-10 en dat is een bijzonder goede prestatie.
Jeugd 2 Landelijk C TIOS’51 1 – TOGB 2: 5-5, Jeugd 3 Eerste-klasse Taveba 3 – TOGB 3: 7-3, Jeugd 4 Vijfde-klasse ATTC Evo Repro 2 – TOGB 4: 3-7, Jeugd 5 Vijfde-klasse Taverzo 8 – TOGB 5: 3-7, Jeugd 6 Pupillen C Tavernie 2 – TOGB 6: 9-1.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie