zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Combat bedrijventoernooi

Combat bedrijventoernooi

Bleiswijk – Er komt weer een prachtig tafeltennistoernooi aan. Op vrijdag 10 mei wordt voor het derde jaar op rij het Combat bedrijventoernooi gehouden. Een mooie sportavond, waar ieder bedrijf aan mee kan doen. Deelnemen kan als ZZP’er alleen, maar ook een team met meer werknemers is welkom. Er wordt meegedaan door dames en heren met (bijna) geen tafeltenniservaring tot spelers op bijna het hoogste niveau van Nederland en allen delen de lol in het spelen van het spel tafeltennis. Vorig jaar heeft Promax uit Bergschenhoek het toernooi gewonnen. Zij komen dit jaar hun titel verdedigen en de organisatie is benieuwd wie de uitdagers worden.
Meer informatie over het toernooi is te vinden via www.ttvcombat.nl en of bel 010 – 521 78 47. Inschrijven kan via bedrijventoernooi@ttvcombat.nl. Inspelen en oefenen kan op woensdag- en vrijdagavond. Combat Bleiswijk heeft altijd speelmateriaal beschikbaar voor degenen die dat niet bezitten.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie