woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » Voetbal Brielle – BVCB: 4-1

Voetbal Brielle – BVCB: 4-1

Vierpolders – Tegen Brielle speelde de Bergschenhoekse ploeg niet de gelukkigste wedstrijd. Ongelukkig, omdat driemaal alleen voor de doelman van de thuisclub niet in doelpunten tot uitdrukking kon worden gebracht. BVCB kon zichzelf niet belonen.
Vlak voor de rust zou balverlies bij BVCB de ploeg noodlottig worden. De spits van de thuisclub had wat dat betreft maar een klein kansje nodig, 1-0.
Slecht uitverdedigen in de tweede helft bracht Brielle op 2-0, waarna Roy Eekman alsnog voor de aansluiting kon zorgen. BVCB rook dat er meer in zat, maar gaf hierna te veel ruimte weg. Door de snelle uitvallen en doeltreffendheid zou Brielle in het vervolg kunnen uitlopen naar een ruimere marge.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie