zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Voetbal Brielle – BVCB: 4-1

Voetbal Brielle – BVCB: 4-1

Vierpolders – Tegen Brielle speelde de Bergschenhoekse ploeg niet de gelukkigste wedstrijd. Ongelukkig, omdat driemaal alleen voor de doelman van de thuisclub niet in doelpunten tot uitdrukking kon worden gebracht. BVCB kon zichzelf niet belonen.
Vlak voor de rust zou balverlies bij BVCB de ploeg noodlottig worden. De spits van de thuisclub had wat dat betreft maar een klein kansje nodig, 1-0.
Slecht uitverdedigen in de tweede helft bracht Brielle op 2-0, waarna Roy Eekman alsnog voor de aansluiting kon zorgen. BVCB rook dat er meer in zat, maar gaf hierna te veel ruimte weg. Door de snelle uitvallen en doeltreffendheid zou Brielle in het vervolg kunnen uitlopen naar een ruimere marge.

Check Also

Seminar zelfverdediging

Berkel en Rodenrijs – Ook dit jaar organiseert MartialFit weer een seminar zelfverdediging en weerbaarheid …

Geef een reactie