zaterdag 25 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Outdoor Valley Obstacle Run

Bergschenhoek – Outdoor Valley bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een eigen Obstacle Run die in het teken staat van het jubileumjaar.

Op 26 mei zal het startschot klinken van de Outdoor Valley Obstacle Run Silver Edition: 3, 6 of 12 kilometer door de modder, het water en over uitdagende obstakels. De run loopt gaat dwars door het Hoge Bergse Bos. Meedoen kan al vanaf 6 jaar.
Er zijn drie verschillende afstanden. Voor kinderen vanaf 6 jaar is er een run van 3 kilometer die zij samen met hun ouders mogen lopen. De 6 kilometer is een afstand voor deelnemers vanaf 14 jaar. Voor de fanatiekelingen is er de 12 kilometer. Alle afstanden staan in het teken van bewegen, plezier en avontuur.
Na de run is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de BBQ-Party. Ga voor meer informatie, of om direct kaartjes te kopen, naar outdoorvalley.nl/obstacle-run.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie