maandag 9 december 2019 | week 50
Home » Algemeen » Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerland – Ben jij de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij kans op de felbegeerde titel Lansingerland Kampioen 30 Seconds. Het kampioenschap vindt plaats maandagavond 6 mei in Brasserie Muller & Co, aanvang 19.30 uur.

Trommel je vrienden, partner en familieleden op om een team samen te stellen van twee tot vijf personen en schrijf je in voor de eerste editie van het Open Kampioenschap 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.
Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden of via de Facebookpagina’s van Jeroen Citroen Events. Inschrijven kost € 5,- per persoon. Meld snel je team aan, want het gaat enorm hard met de inschrijvingen.

Check Also

Maaltijdservice voor heel Lansingerland

Lansingerland - In 2015 begon Welzijn Lansingerland in samenwerking met De Jong Diepvries met het rondbrengen van warme maaltijden in Lansingerland. Daarnaast had Huize Petrus de soortgelijke maaltijdservice Tafeltje Dekje voor Berkel en Rodenrijs. In juni 2018 is Petrus hiermee gestopt en zijn alle mensen die de maaltijden afnamen, alsook de vrijwilligers, overgegaan naar de maaltijdservice van Welzijn.

Geef een reactie