woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerlands kampioenschap 30 Seconds

Lansingerland – Ben jij de held in het bordspel 30 Seconds? Dan maak jij kans op de felbegeerde titel Lansingerland Kampioen 30 Seconds. Het kampioenschap vindt plaats maandagavond 6 mei in Brasserie Muller & Co, aanvang 19.30 uur.

Trommel je vrienden, partner en familieleden op om een team samen te stellen van twee tot vijf personen en schrijf je in voor de eerste editie van het Open Kampioenschap 30 Seconds. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs.
Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden of via de Facebookpagina’s van Jeroen Citroen Events. Inschrijven kost € 5,- per persoon. Meld snel je team aan, want het gaat enorm hard met de inschrijvingen.

Check Also

Behandeling Carpaal Tunnel Syndroom zeer succesvol

Pijnacker - Bij het Carpaal Tunnel Centrum Zuid-Holland aan de Stationsstraat 1 in Pijnacker is het sinds 2011 mogelijk om het carpaal tunnel syndroom (CTS) effectief te bestrijden. Als een van de weinige praktijken in Zuid-Holland is er bij deze praktijk een behandelmethode beschikbaar die mensen met een CTS doeltreffend helpt.

Geef een reactie