woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend

Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw van de gereformeerde kerk, Dorpsstraat, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen op vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Paaseieren zoeken

Bleiswijk – Het jaarlijkse Paaseieren zoeken bij ’t Ezelsbruggetje aan de Kooilaan vindt plaats op Goede Vrijdag 19 april. Tijden: 15.30 uur kinderen van 0 t/m 3 jaar (alleen met begeleiding), 16.00 uur kinderen van 4 t/m 6 jaar en 16.30 uur kinderen van 7 t/m 10 jaar. Vergeet niet een mandje mee te nemen voor de chocolade paaseitjes. Bij de ingang krijgen de kinderen een bonnetje, waarmee ze na het eieren zoeken echte eieren ontvangen. Kom wel op tijd!

Klaverjassen 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 20 april een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 4. Informatie: Nel Koot, tel. 010-5216892. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Kunst in de Bieb

Bleiswijk – Bibliotheek Oostland en kunstzinnig therapeut Yvonne Peschier organiseren de cursus ‘Kunst in de Bieb!’ in vestiging Bleiswijk, Nachtegaallaan 4. Tijd: 10.00-11.30 uur. Start 24 april en daarna om de week op woensdag. De laatste is op 3 juli a.s. Deelname kost € 40. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekoostland.nl. Kijk voor mee info op:
www.kunstzinnigetherapie.info.

Koppelkaarten bij Soccer Boys

Bleiswijk – Vrijdag 26 april is er koppelkaarten in de kantine van Soccer Boys. De entree bedraagt € 10 per koppel. Aanvang 20.00 uur. Het eerste kopje koffie/thee is gratis. Om mee te doen hoeft men geen lid van Soccer Boys te zijn. Er wordt ook een loterij gehouden met leuke prijzen. In verband met de organisatie worden kaarters verzocht zich tijdig op te geven als koppel bij: Gerda van de Ruijtenbeek, tel. 010-5214865 / 06-22730301 of bij Gidi Hoogervorst, tel. 06-53125130.

De Passion Bleiswijk

Bleiswijk – De Passion wordt gehouden op 19 april. Bent u niet in de gelegenheid om dit bij te wonen kijk dan op kerkdienstgemist.nl, daar kunt u online live vanaf 20 uur, maar ook op een later tijdstip, meegenieten van het Lijdensverhaal in de OLV Visitatie. Er zijn nog gratis kaartjes beschikbaar voor wie er live bij wil zijn: olvpassion2019@gmail.com.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Gezellige Bingo in Ontmoet! te Bergschenhoek Op Zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige …

Geef een reactie