woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. Informatie: tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl of kijk op de website www.hetkegelhonk.nl.

Jaarlijkse uitgaansdag ZijActief

Bergschenhoek – Donderdag 9 mei maakt damesvereniging ZijActief Lansingerland een busreis. Kosten: € 57,50. Bij de prijs zit inbegrepen: koffie/thee met iets lekkers, demonstratie bonbons maken in Ridderkerk, bezoek aan de historische stad Gorinchem, entree molens en bootreisje Kinderdijk, diner, vervoer met luxe touringcar. Vertrek om 08.30 uur vanaf de N.H. Kerk. Het bedrag vóór 2 mei overmaken naar:
RABO bank. Rek.no NL61 RABO0106612530, t.m.v. ZijActief Bergschenhoek. o.v.v. Busreis. Ook niet-leden zijn van harte welkom mee te gaan. Informatie: Agnes van Akelijen, e-mail: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl of tel. 010-5215969 / 06 – 26713389.

Tuinplantenbeurs bij Rotta

Bergschenhoek – Op zaterdag 20 april van 12.00 tot 15.00 uur organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta in het Trefpunt aan de Hoeksekade 164, een plantenruilbeurs voor iedereen die zijn tuin bij- en vlindervriendelijker wil maken. Plantenstekjes, zaden en bollen kunnen ingeleverd worden in potjes of plastic zakjes graag voorzien van naam en kleur. Ook wie geen planten heeft om in te leveren is van harte welkom en mag gratis planten meenemen. De bedoeling is om alle tuinen wat groener te maken en om mee te helpen de afname van insecten een halt toe te roepen. Info: Ina Meijer, tel. 010-5212076.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Gezellige Bingo in Ontmoet! te Bergschenhoek Op Zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige …

Geef een reactie