woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Bingo voor volwassenen De Kievit

Berkel en Rodenrijs – Elke derde donderdag van de maand is er een bingoavond voor volwassenen in het Kievitsnest van Speeltuin De Kievit, Wilgenlaan 5, ingang Sterrenweg. Deze maand wordt de bingoavond op donderdag 18 april gehouden. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Het tweede kopje koffie is gratis.

Ophalen oud papier

Berkel en Rodenrijs – Elke 3e en 4e donderdagavond van de maand wordt er oud papier opgehaald in de wijken van Berkel en Rodenrijs. Raadpleeg uw AfvalWijzer voor de juiste ophaaldag voor uw wijk. Het oude papier dient uiterlijk 18.45 uur op de containerverzamelplaatsen te worden neergezet. De opbrengst gaat naar de Prins Johan Frisoschool en een aantal verenigingen die ook meedoen met het ophalen van het papier.

Lentefeest in de Kievit

Berkel en Rodenrijs – Op 20 april wordt in speeltuin de Kievit een Lentefeest gehouden. Tijd: 13.30 – 16.00 uur. Er is een boeken- en een speelgoedrommelmarkt. Verder kunnen kinderen met een spelletjeskaart aan de slag, een paasknutsel maken en zij ontvangen bij inlevering een verrassing. Leden entree € 1,00, niet-leden betalen € 1,50. Deze dag is niet vrij van entree. Ook zijn jonge geitjes en kuikentjes te bewonderen.

Nordic Walking KBO

Berkel en Rodenrijs – Nordic Walking op dinsdagmiddag, gaat bij goed weer altijd door. Start om 14.00 uur bij de Pius X kerk. Informatie: Jeanne Bloom, tel. 010 – 5115553.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op dinsdag 23 april een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

Kringloopwinkel De Paardestal

Berkel en Rodenrijs – In kringloopwinkel De Paardestal, die zich bevindt aan de Noordeindseweg 102a bij de RK kerk, worden iedere dinsdag van 13.30-16.30 uur en zaterdag van 10.00-15.00 uur gekregen goederen verkocht. De opbrengst komt ten goede aan diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Tijdens de openingstijden kan men ook goederen brengen. Inlichtingen: tel. 010-5120236 (Paardestal) en 06-10368284.

KVG ledenavond

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 23 april houdt De Katholieke Vrouwen-Groep haar maandelijkse ledenavond in gebouw De Ark, Oranjestraat 2. Aanvang 20.00 uur. Wendy Geurts, verzorgt de avond. Zij is sinds 2005 rechter bij de rechtbank in Rotterdam. Introducés zijn welkom, zij betalen € 3,50 euro intree.

Wandelen in de Groenzoom

Berkel en Rodenrijs – Tuinderij De GroeNZooM, Stropersweg 1 (zijweg Past. Verburgweg) is vanaf 1 april weer geopend. Voor liefhebbers worden wandelingen georganiseerd die vertrekken vanaf de Tuinderij. Irmgard Bakker wandelt twee keer per maand op woensdag, vertrektijd 14.00 uur (duur ca. een uur). Data: 24 april, 8 en 22 mei, 12 en 26 juni, 10 en 24 juli, 14 en 28 augustus en 11 en 25 september. Aanmelden uiterlijk dinsdag voor de wandeling, tel. 06 – 19000157. Deelname is gratis.

Bridgen Overdag Berkel

Berkel en Rodenrijs – Het seizoen van Bridgevereniging Bridgen Overdag Berkel (B.O.B.) eindigt alweer in mei. Aanmelden kan nog steeds om op woensdag van 13.30 tot 16.45 uur te bridgen in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Kom gerust een paar keer gratis meespelen om de sfeer te proeven. Voor een gereduceerd tarief kan men tot het eind van het seizoen meespelen. Voor beginnend of ervaren bridgers. Voor wie geen bridgepartner heeft kan de wedstrijdleiding, in overleg met u, kijken of er voor u een partner beschikbaar is. Info/aanmelden: Leo van Dorp, tel. 010-5217751 of bel met het wedstrijdsecretariaat 06-42541404. Een email sturen kan ook: l.vandorp@casema.nl.

Open maaltijd

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 26 april om 18.00 uur is er weer de maandelijkse Open maaltijd. Van harte welkom voor een heerlijke warme maaltijd, ook vegetarisch. Aanmelden kan door een mail te sturen aan openmaaltijd@gkvdebron.nl of bel met 06 – 23480731. De maaltijd is in de huiskamer in kerk De Bron, Rodenrijseweg 97. Mee-eten is gratis.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Gezellige Bingo in Ontmoet! te Bergschenhoek Op Zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige …

Geef een reactie