woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » WashEasy Berkel en Rodenrijs

WashEasy Berkel en Rodenrijs

WashEasy Berkel en Rodenrijs

Bij WashEasy in Berkel en Rodenrijs kunt u zonder hulp de auto wassen in een hypermoderne en zeer ruim opgezette dubbele wasstraat. U kunt kiezen uit vijf verschillende programma’s. Na betaling, contant of door middel van de WashCard, kiest u een wasprogramma, waarna de auto geheel automatisch wordt gewassen.

De wasstraten zijn toegankelijk voor normale personenauto’s, maar ook voor bedrijfsbussen. In de ruime overdekte hal direct achter de wasstraat kunt u de auto van binnen schoonmaken. De tien stofzuigerplaatsen bieden daartoe alle faciliteiten.
Daarnaast zijn er vijf hobbywasstraten, waar u ruim gelegenheid heeft de auto zelf te wassen en op te poetsen. Ook hier is een modern programma met vlekvrij naspoelen mogelijk. Caravans en grotere bussen kunnen op de buitenwasplaats worden gereinigd.

Snel, schoon en voordelig

WashEasy staat voor snel, schoon en voordelig autowassen. De combinatie met een van onze onbemande tankstations TankEasy maakt WashEasy tot de meest ideale tussenstop. Onze moderne lakvriendelijke wasapparatuur is van topniveau met de allerbeste shampoos, voorzien van een brede keuze uit hoogwaardige wasprogramma’s. Met onze WashCard tot wel 30% voordeel, terwijl onze wasprogramma’s al scherp zijn geprijsd.
Via de website en facebook worden er geregeld leuke acties aangeboden. Zo is er elke woensdag Ladiesday waarbij de dames extra korting krijgen op een wasprogramma.
WashEasy, in combinatie een van onze onbemande tankstations TankEasy, is te vinden aan de Berkelse Poort 81 in Berkel en Rodenrijs.

Service XXL met een smile!

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie