woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen

Lansingerland – Dinsdag 2 april werd naar vermoed in Berkel Centrum een oorsteker met een ovale zetting met daarin een opaal verloren. Waarschijnlijk op de route Raadhuislaan, Kerksingel, Kerkstraat, Centrumpassage naar het eind van het Westerwater (Ooms Makelaars). Wie het oorsieraad vindt, wordt gevraagd dit door te geven via tel. 010 – 5112931.
Donderdag 11 april werd in de omgeving van de Rotte in Bleiswijk een sleutelbos verloren. Aan de bos zaten twee sleutels en een ‘druppel’. Graag melden via tel. 010 – 5217242.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie