dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen

Lansingerland – Dinsdag 2 april werd naar vermoed in Berkel Centrum een oorsteker met een ovale zetting met daarin een opaal verloren. Waarschijnlijk op de route Raadhuislaan, Kerksingel, Kerkstraat, Centrumpassage naar het eind van het Westerwater (Ooms Makelaars). Wie het oorsieraad vindt, wordt gevraagd dit door te geven via tel. 010 – 5112931.
Donderdag 11 april werd in de omgeving van de Rotte in Bleiswijk een sleutelbos verloren. Aan de bos zaten twee sleutels en een ‘druppel’. Graag melden via tel. 010 – 5217242.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie