dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Politieberichten » Preventieve controle politie

Preventieve controle politie

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 4 april een preventieve controleactie uitgevoerd op de Kooilaan. Hierbij werden 36 voertuigen gecontroleerd. Bezoekers van de sauna werden geattendeerd op de auto-inbraken van de laatste weken. Zij kregen het advies dure artikelen niet zichtbaar in hun voertuig achter te laten.
Ook werd een aantal bekeuringen uitgeschreven, onder andere voor het niet dragen van de autogordel. Tevens werden er in een voertuig drugs gerelateerde zaken aangetroffen en in beslag genomen, waarbij een persoon werd aangehouden voor belemmering van het onderzoek.

Check Also

Winkeldieven aangehouden

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 5 juni zijn in het centrum van Berkel twee winkeldieven …

Geef een reactie