dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Politieberichten » Preventieve controle politie

Preventieve controle politie

Bleiswijk – De politie heeft op donderdag 4 april een preventieve controleactie uitgevoerd op de Kooilaan. Hierbij werden 36 voertuigen gecontroleerd. Bezoekers van de sauna werden geattendeerd op de auto-inbraken van de laatste weken. Zij kregen het advies dure artikelen niet zichtbaar in hun voertuig achter te laten.
Ook werd een aantal bekeuringen uitgeschreven, onder andere voor het niet dragen van de autogordel. Tevens werden er in een voertuig drugs gerelateerde zaken aangetroffen en in beslag genomen, waarbij een persoon werd aangehouden voor belemmering van het onderzoek.

Check Also

Aanrijding scooter en racefiets

Bergschenhoek – De bestuurders van een scooter en een racefiets zijn vrijdag 5 april met …

Geef een reactie