dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Sport » Zilver voor BMX-er Kjell Post

Zilver voor BMX-er Kjell Post

Berkel en Rodenrijs – Op zondag 7 april vond de eerste wedstrijd van de landelijke topcompetitie BMX plaats in Venlo. De nationale top in de verschillende leeftijdscategorieën was hier aanwezig, waaronder ook de Wereldkampioene bij de dames Laura Smulders. Ook twee jongens uit Berkel en Rodenrijs die beiden trainen bij BMX Zoetermeer, stonden aan de start. Levi Klop en Kjell Post. Levi Klop streed mee in de categorie jongens 12 jaar. Na drie manches (3e-2e-2e) en een goede kwartfinale (4e) werd Levi in de halve finale helaas uitgeschakeld. Kjell Post, uitkomend in de categorie jongens 8 jaar, wist zich door winst in de manches en halve finale te plaatsen voor de finale. Na een goede start nam hij direct de tweede positie in en heeft deze plek niet meer afgestaan. Volgende week staat de tweede wedstrijd in de topcompetitie BMX alweer op het programma.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie