dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Sport » Hockey

Hockey

Bleiswijk – Zondag 7 april speelde HVB dames 1 een belangrijke wedstrijd tegen Voorne dames 1. Bij winst zouden de dames stijgen naar een mooie achtste plek op de ranglijst en dat was een goede motivatie. Bleiswijk begon scherp en met volle druk aan de wedstrijd. Omdat Bleiswijk met tactisch spel de linies dicht op elkaar hield kreeg Voorne weinig ruimte om tot een doelpoging te komen. Bleiswijk kwam steeds beter in hun spel met veel dynamiek op het middenveld. Helaas was het Voorne die als eerste op voorsprong kwamen. Direct hierna leverde Merel Hoebee een prachtige lange pass naar Britt Oskamp, die met een voorzet op Romy van der Burg de keeper buitenspel zetten: 1-1. Op slag van rust wist Voorne een strafcorner te verzilveren: 1-2. De tweede helft werd door beide ploegen fysiek gespeeld en was het vechten voor elke meter. Bleiswijk bleef hoge druk zetten en wist een strafcorner te verdienen. Het was Martine de Ruiter die goed doorging en uit de tweede rebound wist te scoren: 2-2. Hierna was het duidelijk dat de dames van Bleiswijk geen genoegen namen met een gelijkspel en wisten ze via mooie combinaties gevaarlijk te worden in vijandelijke cirkel. Richting het einde van de wedstrijd was het raak. Uit een mooie strafcorner wist Merel Hoebee het doel te vinden. Eindstand 3-2.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie