woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Chantal Blaak bij RWC Ahoy

Chantal Blaak bij RWC Ahoy

Rotterdam/Lansingerland – Op woensdag 17 april organiseert RWC Ahoy een wielrenwedstrijd voor Funklasse, Sportklasse en Elite/Beloften/Amateurs. Om dit wielerfestijn een feestelijk tintje te geven wordt de indoor trainingsruimte officieel geopend door voormalig WK- en NK-rijdster Chantal Blaak uit Berkel en Rodenrijs. De trainingsruimte wordt gebruikt voor spinning en Core-Stability training en is gevestigd op het clubterrein van RWC Ahoy, Landscheiding 101, Rotterdam, nabij Berkel en Rodenrijs.
Het programma van die avond ziet er als volgt uit: om 17.30 uur start Funklasse 40k m. Aansluitend start om 19.00 uur de sportklasse 50 km. Vervolgens vindt om 20.00 uur de officiële opening van de trainingsruimte door Chantal Blaak plaats. Hierna om 20.30 uur wordt de wedstrijd elite/beloften/amateurs 80 km gereden. De strijd gaat om de Grote Prijs Koppert Biological Systems.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie