woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Voor de Landelijk A jeugdcompetitie reed het jeugdteam met Rick Bakker, Mark Heezen en Ivar Noordam naar Klazinaveen om tegen De Treffers’70 1 te spelen. Rick speelde de eerste wedstrijd en daar had hij zijn handen vol aan. Won hij thuis makkelijk tegen deze tegenstander in drie games, nu verloor hij de eerste twee games met 11-9. Gelukkig kon Rick de derde pakken, maar de ongelofelijk spannende vierde game was voor de tegenpartij: 1-0 voor De Treffers. Ook Ivar verloor dus Mark moest het eerste punt binnen halen: 2-1. Het dubbel Rick en Ivar begon daarna heel sterk en kon het afmaken, maar dat lukte net niet. Het werd 6-4 voor De Treffers. Rick herstelde zich sterk en won twee partijen. Daar kon Mark niet bij achterblijven en deed hetzelfde. Ivar was er twee keer dicht bij, maar kon het vandaag niet afmaken. Hierdoor zakt TOGB een plaatsje, naar positie drie.
Jeugd 2 Landelijk C Gorkum 1 – TOGB 2: 5-5. Jeugd 3 Eerste-klasse vrij. Jeugd 4 Vijfde-klasse De Sprint 1 – TOGB 4: 4-6. Jeugd 5 Vijfde-klasse Rijnsoever 7 – TOGB 5: 0-10. Jeugd 6 Pupillen C Alexandria’66 5 – TOGB 6: 6-4.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie