dinsdag 23 april 2019 | week 17
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Voor de Landelijk A jeugdcompetitie reed het jeugdteam met Rick Bakker, Mark Heezen en Ivar Noordam naar Klazinaveen om tegen De Treffers’70 1 te spelen. Rick speelde de eerste wedstrijd en daar had hij zijn handen vol aan. Won hij thuis makkelijk tegen deze tegenstander in drie games, nu verloor hij de eerste twee games met 11-9. Gelukkig kon Rick de derde pakken, maar de ongelofelijk spannende vierde game was voor de tegenpartij: 1-0 voor De Treffers. Ook Ivar verloor dus Mark moest het eerste punt binnen halen: 2-1. Het dubbel Rick en Ivar begon daarna heel sterk en kon het afmaken, maar dat lukte net niet. Het werd 6-4 voor De Treffers. Rick herstelde zich sterk en won twee partijen. Daar kon Mark niet bij achterblijven en deed hetzelfde. Ivar was er twee keer dicht bij, maar kon het vandaag niet afmaken. Hierdoor zakt TOGB een plaatsje, naar positie drie.
Jeugd 2 Landelijk C Gorkum 1 – TOGB 2: 5-5. Jeugd 3 Eerste-klasse vrij. Jeugd 4 Vijfde-klasse De Sprint 1 – TOGB 4: 4-6. Jeugd 5 Vijfde-klasse Rijnsoever 7 – TOGB 5: 0-10. Jeugd 6 Pupillen C Alexandria’66 5 – TOGB 6: 6-4.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie