zaterdag 20 april 2019 | week 16
Home » Advertorial » Open dag Rouwcentrum Alexander

Open dag Rouwcentrum Alexander

Open dag Rouwcentrum Alexander

Rotterdam Alexander – Zaterdag 13 april opent Salet Uitvaartverzorging de deuren van een nieuw rouwcentrum. Na een intensieve en mooie periode waarin deze ruimte is omgetoverd tot een prachtige locatie, wordt van 10.00 tot 16.00 uur een open dag gehouden.

Rouwcentrum Alexander is een kleinschalig rouwcentrum gelegen in Rotterdam – Het Lage Land. Het is mogelijk om in het rouwcentrum een condoleance of afscheidsplechtigheid te houden. Tijdens de condoleance kunnen foto’s van de overledene getoond worden.
Naast het rouwcentrum beschikt Salet Uitvaartverzorging over drie familiekamers. In een familiekamer kan uw dierbare verblijven vanaf de dag van het overlijden tot aan de dag van de uitvaart. De familie ontvangt een sleutel waarmee zij 24 uur per dag toegang heeft tot de kamer waar de dierbare verblijft. Zo kan men op elk gewenst moment naar de dierbare toe en hoeft er geen afspraak gemaakt te worden.
Als een dierbare overlijdt, is dit voor veel mensen een emotionele tijd. Het is voor nabestaanden belangrijk om in de dagen vanaf het overlijden tot aan de dag van de uitvaart zoveel mogelijk ondersteund te worden. Met Rouwcentrum Alexander biedt Salet Uitvaartverzorging een sfeervolle kleinschalige locatie, waar men in alle rust de gelegenheid krijgt om te rouwen.
Salet Uitvaartverzorging, Jacob van Akenstraat 78, Rotterdam, www.rouwcentrumalexander.nl.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie