dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Open dag Rouwcentrum Alexander

Open dag Rouwcentrum Alexander

Open dag Rouwcentrum Alexander

Rotterdam Alexander – Zaterdag 13 april opent Salet Uitvaartverzorging de deuren van een nieuw rouwcentrum. Na een intensieve en mooie periode waarin deze ruimte is omgetoverd tot een prachtige locatie, wordt van 10.00 tot 16.00 uur een open dag gehouden.

Rouwcentrum Alexander is een kleinschalig rouwcentrum gelegen in Rotterdam – Het Lage Land. Het is mogelijk om in het rouwcentrum een condoleance of afscheidsplechtigheid te houden. Tijdens de condoleance kunnen foto’s van de overledene getoond worden.
Naast het rouwcentrum beschikt Salet Uitvaartverzorging over drie familiekamers. In een familiekamer kan uw dierbare verblijven vanaf de dag van het overlijden tot aan de dag van de uitvaart. De familie ontvangt een sleutel waarmee zij 24 uur per dag toegang heeft tot de kamer waar de dierbare verblijft. Zo kan men op elk gewenst moment naar de dierbare toe en hoeft er geen afspraak gemaakt te worden.
Als een dierbare overlijdt, is dit voor veel mensen een emotionele tijd. Het is voor nabestaanden belangrijk om in de dagen vanaf het overlijden tot aan de dag van de uitvaart zoveel mogelijk ondersteund te worden. Met Rouwcentrum Alexander biedt Salet Uitvaartverzorging een sfeervolle kleinschalige locatie, waar men in alle rust de gelegenheid krijgt om te rouwen.
Salet Uitvaartverzorging, Jacob van Akenstraat 78, Rotterdam, www.rouwcentrumalexander.nl.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie